Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu - dzień dobry :) Widzę, że i Tobie udało się odnaleźć na nowym forum ;)

Aka, jaki miałby być kolor tej róży? Jakie masz tam stanowisko? Słoneczne, półcieniste, cieniste?

jak nie jak tak jak ostatniop stwierdzilem jestem z forum na etapie bebiko 2 :)) dzin dybry

Monia ! Ale się u Ciebie dzieje:lol2: Fajnie ,ze tynki już macie ,za chwile zacznie się wykończeniówka .Sama zobaczysz ,jak to szybciutko już teraz pójdzie. Widziałaś u mnie w dzienniku inspirację bramy? Może być ? Chyba ukradnę Ci (jeśli pozwolisz?) zdjęcie tej starej bramy z Twojego dziennika .Podobają mi się jej słupy z takim a la kasetonem.

Dzięki ;) Wykończeniówka jednak nie tak za chwilę, bo na razie brak kasy odczuwamy - tynki i okna nas wykończyły :( Teraz trzeba pomyśleć o CO i wylewkach, a to kolejne ogromne wydatki ...

Widziałam bramę - ładna :) Kradnij też "moje" foty, jak najbardziej ;)

Odzywskałam, ale nie umiem takich ładnych buziek wstawiać, jak Wy :(

Monia spróbuj tak: wejdż w swój profil i kliknij przejdź do edycji pofilu, potem po lewej stronie na dole musisz znaleźć ustawienia zaawansowane (klikasz) znów zjeżdżasz na dół i w pozostałych opcjach zaznaczasz edytor zawansowany- edycja w trybie WYS/WYG i zapisujesz zmiany. A potem już tylko przy pisaniu wiadomości zaawansowaną edycję i masz buziek duuuużo

:stereo: :stirthepot: :hug:

Monia spróbuj tak: wejdż w swój profil i kliknij przejdź do edycji pofilu, potem po lewej stronie na dole musisz znaleźć ustawienia zaawansowane (klikasz) znów zjeżdżasz na dół i w pozostałych opcjach zaznaczasz edytor zawansowany- edycja w trybie WYS/WYG i zapisujesz zmiany. A potem już tylko przy pisaniu wiadomości zaawansowaną edycję i masz buziek duuuużo

:stereo: :stirthepot: :hug:

:lol2::lol2:aaaa, już mam :yes:

dzięki :)

..powoli odnajduję wszystkie wątki.........i ustawiam subskrypcje powoli.......

pozdrawiam :)

Niestety, ja też odnaduję się teraz b.powoli, ponieważ mam teraz mało czasu na klikanie. Wiele nowych funkcji spodobało mi się, ale sporo wciąż pozostaje zagadką.

chyba mnie nie zauważyłaś Moniu:(

:bash:Nie zauważyłam :(

Z clematisów nie wiem, może Cecile

W ogóle polecam Ci tę stronkę.

Co do róż - nie wiem, czy interesują Cię kolory jasne, ciemne, czerwienie, różowe ?

Jaka długość? Mają być ramblery (do7m), czy pnące do 3m?

o rany żebym wiedziała co tzn ramblery????:(

co do róż uwielbiam pełne, nie za bardzo przepadam za pojedynczymi płatkami..kolory wszystkie! planuję kilka pergoli, więc na każdej coś innego posadze:p

Ramblery, jak pisałam, rosną baaardzo długie i ładnie wyglądają posadzone przy łukach, przejściach, drzewach, jednak najczęściej kwitna 1x w sezonie (czerwiec/lipiec), za to tak bujnie, że powalają z nóg ;)

Możesz się skusić na New Dawn (kolor: porcelanowy róż) o starodawnej budowie kwiatu. Kwitnie b.obficie i nie przemarza. Jest również White New Dawn (biała), która rośnie nieco wolniej, ale jest równie piękna. Pasują do nich wszelkie byliny, klematisy i inne kwiaty.