Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Posataram się nie zapomnieć :wink: , choć z moją pamięcią różnie bywa, bo najczęściej robię kilka rzeczy jednocześnie, a myślami jestem przy kolejnych kilku :oops: :wink:

To niczym ja. :roll: :lol:

Ale to wszystko przez tę budowę. Wcześniej nie byłam taka zakręcona. :lol: Zasypiam z budową w myślach, budzę się i już o budowie i robotnikach rozmyślam. W pracy nie mogę się skupić... bo budowa. I tak non stop. :lol:

Trochę mnie to już męczy. :roll:

Posataram się nie zapomnieć :wink: , choć z moją pamięcią różnie bywa, bo najczęściej robię kilka rzeczy jednocześnie, a myślami jestem przy kolejnych kilku :oops: :wink:

To niczym ja. :roll: :lol:

Ale to wszystko przez tę budowę. Wcześniej nie byłam taka zakręcona. :lol: Zasypiam z budową w myślach, budzę się i już o budowie i robotnikach rozmyślam. W pracy nie mogę się skupić... bo budowa. I tak non stop. :lol:

Trochę mnie to już męczy. :roll:

ja też tak miałam..

nawet jak w nocy szłam siku to myślałam o budowie...

tak jak teraz powoli coraz częściej myślę kiedy pierwsze skurcze mnie najdą i jak to będzie tym razem...

odliczam już 8) :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

grunt, to pozytywne nastawienie :lol:

ja chciałam odrazu dwojaczki, ale cieszę się, że tak sie nie stało...

z jednym czasem z siebie wychodzę...

a tu karmić dwójkę, przewijać dwójkę, jak jedno się uśpi, drugie zacznie płakać...

koleżanka ma bliźniaki, współczuję jej :roll: :lol: :lol: :lol:

ooooo właśnie o tym mówię...

poza tym ja w ciążach się bardzo dobrze czułam....i sama ciąża jest bardzo przyjemna - no może poza samym początkiem, mówię o wymiotach.....no i ostatnimi 2-3 tygodniami, gdzie już ciut ciężko się chodzi...ale reszta - super! więc dlaczego nie 3 razy?