Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie, u mnie nie będzie nawadniania - nie z powodu funduszy, ale z powodu braku takiej potrzeby ;)

Wszędzie mam róże, a one nie tolerują pryskania wodą. Można też dać system kroplujący, ale z kolei to powoduje, że rośliny słabiej się ukorzeniają, bo nie mają potrzeby szukania wody w głębi ziemi. Wolę naturalny ogród, bez takich dodatków ;)

Ja się właśnie zastanawiam ,czy to jest mi w ogóle potrzebne .Obecnie nie mam tego ustrojstwa i rośliny rosną niesamowicie ,a z drugiej strony mam też ogromną przyjemność w podlewaniu.Myślałam tylko o trawniku ,bo takowy na pewno będzie,a podczas upalnego lata trawa potrafiła wyschnąć ,niestety.Nie nadążałam podlewać.:(

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia spróbuj tak: wejdż w swój profil i kliknij przejdź do edycji pofilu, potem po lewej stronie na dole musisz znaleźć ustawienia zaawansowane (klikasz) znów zjeżdżasz na dół i w pozostałych opcjach zaznaczasz edytor zawansowany- edycja w trybie WYS/WYG i zapisujesz zmiany. A potem już tylko przy pisaniu wiadomości zaawansowaną edycję i masz buziek duuuużo

:stereo: :stirthepot: :hug:

Pozwoliłam sobie i ja skorzystać z podpowiedzi :wiggle::wave::rotfl:

dzień dobry

Moniu ja mam nadzieję że po pierwszym dniu będzie dalej tak entuzjastycznie nastawiony;) póki co mama poszła z torbami szykując garderobę dziecięciu do przedszkola coby się elegancko prezentował :) ale te dziecięce ciuszki są tak bezbłędne że mam małego mężczyznę a nie dziecko:lol: