Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A mas w salonie pojedyncze włączniki? U mnie muszą być ramki ,bo są podwójne najczęściej:(A te pstryczki tylko ładnie wyglądają pojedynczo

Nie pamiętam, czy są pojedyncze dwa obok siebie, czy jeden podwójny. Mam ich w ogóle sporo - do lamp osobno, do kinkietów osobno zarówno do tych przy jednym wejściu, jak i przy drugim. No i jeszcze jest pstryczek do światła na tarasie. Te, które wrzuciłam po niecałe 150zł nie są już tak ładne, jak tamte, a cena też nie jest mała.

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Moniu ja mam nadzieję że po pierwszym dniu będzie dalej tak entuzjastycznie nastawiony;) póki co mama poszła z torbami szykując garderobę dziecięciu do przedszkola coby się elegancko prezentował :) ale te dziecięce ciuszki są tak bezbłędne że mam małego mężczyznę a nie dziecko:lol:

Wusia, teraz dla dzieciaków jest wszystko, czego dusza zapragnie ;)

Od razu się w Piotrusiu dziewczyny zakochają :)

To faktycznie jak na Twoje możliwości skromniutko!!:DA jak tam na budowie ? BO u nas pojawił się zonk.Wyobraź sobie ,że stwierdziliśmy z M ,ze dachówka na garażu owszem jest ładnie i równiutko położona ,ale jest za wysoko w stosunku do rynien.M nie wie ,teraz co z tym robić ,tym bardziej ,ze trzeba by teraz ściągać prawie całą dachówkę ,żeby to obniżyć .M jeszcze się zastanawia ,czy nie zdjąć tych okapowych i założyć jakieś dłuższe.Creaton ma w swojej ofercie różne dodatki ,ale nie ma zdjęć w internecie. .Majster oczywiście robi wielkie oczy ze zdziwienia ,że nam się tak nie podoba. A miało być tak pięknie....

U nas Panowie dostali OPR i od razu poprawili to, co mi sie nie podobało. Pożalili się na drugi dzień mężowi, że "żona nakrzyczała, w ogóle nerwowa przyjechała - chyba sama spała w nocy" ;) Stwierdziłam, że nie będę się litować na fachowcami, bo nade mną nikt nie ma litości, a na pieniądze, które im płacimy, ciężko musimy pracować i jeszcze później poprawiać po patałachach!.

U nas Panowie dostali OPR i od razu poprawili to, co mi sie nie podobało. Pożalili się na drugi dzień mężowi, że "żona nakrzyczała, w ogóle nerwowa przyjechała - chyba sama spała w nocy" ;) Stwierdziłam, że nie będę się litować na fachowcami, bo nade mną nikt nie ma litości, a na pieniądze, które im płacimy, ciężko musimy pracować i jeszcze później poprawiać po patałachach!.

Cześć misis Monik :D EEE tam , zjebka z twoich ust ... to jest chyba sama przyjemnośc ( tak myślę ) a w to że sama spałas, to już zupełnie nie wierzę :D : D: nooooo chyba że pusia odeszła do krainy wiecznych łowów ( ale to niemożliwe raczej ) Najbardziej raczej na tym wszystkim ucierpiał pan Marek . Bo te patałachy stwierdziły bezczelnie że nie sypia z swoją żoną dlatego taka nerwowa :D: ( Ja bym tego nie wytrzymał nerw.) Ps. AA tak w zupełności to masz 100% racji.....jeszcze małe pytanko, co to znaczy nade mną nikt nie ma litości ... Chyba masz na myśli tak zwanych ,,fachowców" ??? Ja jak by co miejsca w autobusie bym Ci ustąpił :p :P

Edytowane przez doctor.jk
dopis

Nasi tez dzisiaj z samego rańca dostali zj...ke ,że aż miło!!:D:DNo i co zrobili? ...zaczęli migiem poprawiać i nagle okazało się ,że się da.A juz majstra puenta była zwalająca z nóg Cyt." no mnie się to też nie widziało" :D:D

A moi Panowie tak głaskają te tynki, że chyba będę miała katalogowo zrobione :)

Naprawdę robią wrażenie (tynki) :) Obym nie zapeszyła...

Cześć misis Monik :D EEE tam , zjebka z twoich ust ... to jest chyba sama przyjemnośc ( tak myślę ) a w to że sama spałas, to już zupełnie nie wierzę :D : D: nooooo chyba że pusia odeszła do krainy wiecznych łowów ( ale to niemożliwe raczej ) Najbardziej raczej na tym wszystkim ucierpiał pan Marek . Bo te patałachy stwierdziły bezczelnie że nie sypia z swoją żoną dlatego taka nerwowa :D: ( Ja bym tego nie wytrzymał nerw.) Ps. AA tak w zupełności to masz 100% racji.....jeszcze małe pytanko, co to znaczy nade mną nikt nie ma litości ... Chyba masz na myśli tak zwanych ,,fachowców" ??? Ja jak by co miejsca w autobusie bym Ci ustąpił :p :P

Co znaczy, że nikt nie ma litości? Ano chodzi mi o to, że za robotę (murowanie ścian) zapłaciłam kawał kasy, nie zdawając sobie wówczas sprawy, że tyle jest zepsutych spraw, a teraz mogę szukać wiatru w polu - gość zmienił wszystkie nr tel, bo ludzie zaczęli go scigać po sądach i tyle z tego jest, a my musimy poprawiać i kolejny raz za to płacić niemałe pieniądze :(

Wusia, ale to jest nienormalne!! Ja w swojej pracy też mam dużo roboty i nikt mnie nie pilnuje, to czemu budowlańcy nie mogą uczciwie pracować, bez pilnowania :mad: Mam nadzieję, ż faktycznie, ściany pokryte tynkami pozwolą mi zapomnieć o wszelkich wpadkach, które zdarzył się poprzednikom ;)

Arctica, masz rację - trzeba szukać tych pozytywnych stron ;) Dobrze, że nie zdarzyło się to na odwrót ;)