Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znowu skrajności :sad ...A wyjścia wcale nie muszą być dwa :D wiesz co by było po twoim odejściu ,smutek, pustka, żal... Więc nie możesz tego zrobić , bo niemasz do tego predyspozycji :D nie jesteś zła tak jak Ja :p :P Piszesz że powinnaś być poważna , tylko ,tak myślę że to cholernie stresujące musi być , noo i nie mogłabyś odpowiadać na posty doctorka bo ten kretyn (to sam o sobie ) to już całkiem niepoważny jest :D

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia ,a co to za murek zaplanowałaś ?.Oświeć mnie ,może podpatrzę.Z kamieni polnych?

Beatko, z kamieni wapiennych ;) Mamy takich sporo z wykopków z ziemi.

Szukałam w necie coś, co mogłoby zobrazować to, co chcę zrealizować, ale niestety nie ma nic podobnego. Musisz się uzbroić w cierpliwość i zaczekać aż zrobimy, to moze Ci się spodoba i podpatrzysz pomysł ;)

Chodzi o to, aby wymurować murek, w którym będzie umieszczone łukowate przejście z bramką (lub bez) porośnięte pnączami.

http://images42.fotosik.pl/152/0b0606bdcf8ff28fmed.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/4800/o11m.jpg

Edytowane przez monia i marek

:D:D:yes::yes: Tez mi takie coś chodzi o głowie. Chce przegrodzić na pół moje hektary i w późniejszym czasie zagospodarować tę drugą cześ c,albo posiać łąkę i tak ,jak planuje mój mąż- wypasać tam owce.Ale myślałam jeszcze o zostawieniu większego wjazdu ,gdzieś z boku coby mógł wjechać tam ciężki sprzęt,typu traktor .

Zapowiada ise bardzo tajemnicze wejście to czarodziejskiego ogrodu