Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu tylko i wyłącznie drewniane :) jak coś można pociągnąc mocnym lakierem tak jak do parkietów;) i nawet Pusia im straszna nie będzie :lol2: a kwiay nie będą szkodzić bo jedynie to jakbyś przelała wode ale to tez wystarczy chwilke popatrzeć czy się nie wylewa z podstaweczki i jak coś od razu wytrzeć i nic nie będzie złego;)

Dziękuję, Doctorku, że zabrałeś głos jako men ;) Wszystkie za i przeciw będę brała pod uwagę, zanim zdecyduję. Możliwe, że np. w salonie będą drewniane, a w kuchni kamienne... Przemyślę to jeszcze.

Joanno - dziękuję za odwiedziny i miły komentarz :) Zapraszam do odwiedzania dziennika i komentarzy, jeśli Ci się mój domek podoba :) Jaki zaplanowałaś dla siebie?

Wusia, myślisz, że na granicie zostają trwałe ślady po wodzie?

Hej Wu Kamień jest piękniejszy ma Głebię i jest wieczny noo i kurr... też jest ciepły w zimie bo go kaloryfer grzeje , no i też sie na nim możesz oprzeć , jak takie pozycje lubisz , eeee mam na myśli patrzenie przez okno (żadnych podtekstów nie mam na myśli ) hi hi :rolleyes:.. P Moniko hmmm, men mówisz cooo tylko nie jestem pewien z czym Tobie się to kojarzy chyba nie z Ministerstwem Edukacij Narodowej coooo???? :rolleyes:

Wusia, malować ewentualnego parapetu bym raczej nie mogła, bo gdyby miały być drewniane, to zamówione tam, gdzie okna, więc zrobione 'na gotowo'.

Doctorku, nieee... MEN początkiem sierpnia nie siedzi mi w głowie. Za jakiś tydzień to już tak, ale dzisiaj, proszę, nie mów mi o tym MENie :lol:

Witaj Monia! Biegnę czym prędzej się przywitać!!Jestem cała i zdrowa ,dochodzę do siebie po imprezie ,odpoczywam w domku i czuje się w nim jak na urlopie:)Widzę ,że dopadły Cię dylematy parapetowe.Dzisiaj zastanawialiśmy się z m nad naszym wybrem.Chyba teraz w saloie zrobiłabym drewniane ,ale w kuchni na pewno kamienne .Wykorzystane są jako dodatkowa półka ,nieuciążliwe w utrzymaniu czystości.