Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobry wieczór p. Moniko:rolleyes: Wiesz co ,,, Jasio K. opowiedział Mi historię która go spotkała dzisiaj , i notabene zaczął się jąkać po tym zdarzeniu ;) To było tak stoi przed sklepem ze ''śrubkami ''a obok jest fryzjer ,:rolleyes: podjeżdża blondynka i co zamiast do fryzjera to co ?,,,, ona do sklepu ze śrubkami , Jasio pomyślał, pomyliła drzwi he he , ale nie, nic podobnego z wkrętami wychodzi ;) noo i Jasio się zaciął bo zajarzył że to był Chuck Noris w mini spódnicy , albo P. Monika , która również nie musi odwiedzac fryzjera z wiad. powodów :rolleyes: hi hi :)

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu

co do parapetow zewn, to o ile wiem tylko granit sie nadaje, my znalezlismy w zoltawym odcienie, ale cena niestety podobna ok 600 zl za m2 obrobionego parapetu,

co do wlewania sie deszczu za ocieplenie, mozesz zapiankowac te szpary pianka, my tak zrobilismy przed zima, wiec nie ma takeigo przymusu montowania parapetu od razu z ociepleniem. co do grubosci styropianu, 15 cm jest dobre, dobry wybor.

Jaki kolor tynku wybraliście?

Pozdrawiamy

D.

ja w jeansowej spódnicy mini, jak zauważył Jasio ;)

prawdę powiedziawszy zbyt czysta nie byłam raczej, bo prosto z rabatek - oderwano mnie od pracy, żeby lecieć po śruby ;)

P Moniko nie przezywaj tak tego :rolleyes:Jasio nie dowidzi a poza tym jego detale nie interesuja ,:) z tego co wiem on patrzy głębiej , do środka :)