Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dardurdko - tak właśnie zrobię, że pozostawię ten problem stolarzowi do rozwiązania, niech się sam chłopina stresuje, czy wyjdzie dobrze ;lol:

Wusia - te starsze nie będą ciemniejsze, to się szybko wyrównuje (pierwsze okna w lukarnach i te kolejne są już takie same. A w ogóle te okna to tak mają, ze w zależnosci od pogody i od światła mają różny odcień. Dzisiaj jak przed południem przyłożyłam wzronik, to ten jaśniejszy kolor był idealny. Bądź tu człowieku mądry :)

Nie miałam czasu dzisiaj myśleć za wiele o kolorze, ponieważ miałam urwanie kapelusza. Nareszcie przyszli mi zamontować okno/drzwi balkonowe :) Od razu zrobiło się ciszej i cieplej na poddaszu, bo już wszystko szczelnie zamknięte :)

Beatko, jak się nazywa Wasz kolor stolarki wewnętrznej? Jest b.ładny :)

Cześć Monia ! Jeżeli chodzi kolor ,to niestety nie powiem Ci ,bo nie wiem;):x zdałam się całkowicie a stolarza.Powiedział nam tylko ,że zrobi jaśniejszy od drzwi zew. i taki.....ładny.. I dokładnie tak jest. Gratuluję postępu prac, no i fotki dawaj ,fotki

A to ciekawa ta Wasza szkoła :jawdrop:

A może moja z innego świata? U nas dzisiaj normalne lekcje, a o 16.30 - 19.00 impreza z okazji pasowania pierwszoklasistów. Jutro od 8.00-10.00 zajęcia z wychowawcami, natępnie do 11.30 akademia i koniec zajęć z wychwawcami. Będzie czynna następnie świetlica do ostatniego dziecka, czyli do ok.16.00. W piątek też normalne lekcje.

Kiedy niby Wasza szkoła ma to wolne? Przecież w tym roku szkoły są zobligowane do zorganizowania zajęć op.-wych. z podaniem do publicznej wiad.rodziców informacji o zagospodarowaniu dnia.

Noo to u nas dziś są tylko uroczystości związane z dniem nauczyciela i pasownaiem na ucznia... bez zajęć :)

Ale świetlica chyba działa, choć wiem, ze rodzice dostali karteczki z pytaniem czy dziecko będzie tego dnia na świetlicy.

dzień dobry :)

ponawiam pytanie Ani - róże to już?

Czyli u Kasi OK. U nas zajęcia z wychowawcą, czyli nie zwyczajne lekcje, ale spotkanie polegające na rozmowach, przekazaniu informacji skąd takie święto. Zgodnie z przepisami ma to być dzień wolny od lekcji, ale nie od zajeć opiekuńczo-wychowawczych :)

A róże... jeszcze czas. Ja okrywam dopiero po 1 listopada.

A to ciekawa ta Wasza szkoła :jawdrop:

A może moja z innego świata? U nas dzisiaj normalne lekcje, a o 16.30 - 19.00 impreza z okazji pasowania pierwszoklasistów. Jutro od 8.00-10.00 zajęcia z wychowawcami, natępnie do 11.30 akademia i koniec zajęć z wychwawcami. Będzie czynna następnie świetlica do ostatniego dziecka, czyli do ok.16.00. W piątek też normalne lekcje.

Kiedy niby Wasza szkoła ma to wolne? Przecież w tym roku szkoły są zobligowane do zorganizowania zajęć op.-wych. z podaniem do publicznej wiad.rodziców informacji o zagospodarowaniu dnia.

dzis nie ma zajec wcale a swietlica jest do 12 jutro 3 lekcje akademia i tez koneic szkoly

a o tym ze dzis dzien nieal wolny dowiedzialam sie przez przypadek od sasiada