Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz mozna wszystkie sadzić, a w kolorze kremowym, to ładna jest niska róża Kosmos - posiada ADR, czyli certyfikat zdrowotnosci :) Jest do nabycia w szkółce Rosarium :) Z innych kremowych ładna jest róża o imieniu Tschaikovsky - tę można kupić wiosną w Leroy Merlin.

Nie!! Własnie wczoraj dzwoniłam do stolarza i dowiedziałam się, że nie zdąży na sobotę. Za późno zamówił szybę. Jestem zła, bo już bym chciała wszystko zamknąć. Nie miałam też czasu jechać do Igies, żeby zamówić drzwi do salonu. Może w poniedziałek mi się uda. Muszę to jak najszybciej załatwić, bo każdy dzień opóźnienia w zamówieniu to na niekorzysć dla nas, bo może być później kłopot z montażem - będzie coraz zimniej :(

W ogóle jestem tak zakręcona brakiem czasu (zbyt krótki dzień), że nie wiem co pierwsze robić jak wrócę z pracy - czy myć okna, póki ciepło, czy biec na działkę, bo sporo jeszcze tam pracy koniecznej do zrobienia przed zimą. Musiałam też ostatnio po pracy załatwić kilka spraw z samochodem - najpierw mechanik, później wymiana opon w dwóch samochodach i tak mi wyskoczyły 3 dni. Muszę się jakoś lepiej zorganizować, tylko jak ?

buuuu,szkoda;) ,ale tak to już jest z tymi majstrami,standardowo poślizg musi być.Ja też juz na niektóre zamówione rzeczy czekam i czekam...Pewnie się w końcu doczekam ,a ile przy tym nerwów stracę to tylko ja wiem.Jeszcze parę dni i będziesz miała drzwi,nie martw się.Najważniejsze jest to ,żeby wszystko dobrze pasowało . Dla mnie też doba mogłaby się wydłużyć,nawet mi się juz nie chce zamawiać kinkietów .Nie wiem ,może przez te zmianę czasu chodzę jak "śpiąca lala".Wczoraj byliśmy oglądać bramę i tak naprawde to mi juz było wszystko jedno jak ona bedzie wyglądac ,tylko żeby juz w ogóle była...