Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, zaczęłam porządki - na razie od okien, bo boję się, że przyjdzie mróz, a wtedy od zewnatrz ciężko cię myje, bo szyby marzną od razu po nakropieniu. Później tylko zmienię firanki i umyję od środka i wystarczy. Prawdę powiedziawszy przydałby się w domu remont, tzn.malowanie, ale chyba się już nie opłaca... Mam nadzieję, że za rok się przeprowadzimy.

Wywaliło mi neta ,muszę pisać jeszcze raz.

Prosta .Moniu.Na górze ma byc motyw ,taki sam jak na balustradzie balkonowej.Pręty będa bardzo grube ,pośrodku nich będzie ozdóbka ,a na dole dość wysoka pełna ,pofalowana blacha.Zdecydowaliśmy się na prostą ,ponieważ chcieliśmy zachować wzór górny,w przeciwnym przypadku(Czyt. na półokrągło) musielibysmy z niego zrezygnować.Ogólnie jest bardzo okazała jak zobaczyłam furtę w tpomieszczeniu to się przeraziłam,że bedzie za ciężka,ale kowal mnie uspokoił.Zawiasy jakieś włoskie wstawia ,mówi ,że wszystko bedzie lekko chodziło ,co się dopiero okaże po zamontowaniu

Cześc :) misis Monik:)myślę że sie nie wnerwiłas tym postem Beauty ;)..( nie Beaty ). Należy się jakieś sprostowanie :offtopic: wcale nie jesteś cyt. prosta Monia ...noo bo kobieta nie może byc prosta ,bo to bardzo skomplikowana istota jest,:) zwłaszcza tak piękna :) prostota to przywilej meżczyzn hi hi ;) Ps. myślę że to czeski błąd nie jakies ukryte podteksty ... ale jak pisałem, kobieta skomplikowana jest ,więc nic nie wiadomo hi hi ;););)

Cześc :) misis Monik:)myślę że sie nie wnerwiłas tym postem Beauty ;)..( nie Beaty ). Należy się jakieś sprostowanie :offtopic: wcale nie jesteś cyt. prosta Monia ...noo bo kobieta nie może byc prosta ,bo to bardzo skomplikowana istota jest,:) zwłaszcza tak piękna :) prostota to przywilej meżczyzn hi hi ;) Ps. myślę że to czeski błąd nie jakies ukryte podteksty ... ale jak pisałem, kobieta skomplikowana jest ,więc nic nie wiadomo hi hi ;););)

Tam po słowie Prosta jest kropka, a to chyba dużo zmienia? :)

Moniu, okna myjesz? Ja mieszkam praktycznie na polu, co umyję, to znów zakurzone, więc coraz bardziej motywacja do kolejnego mycia mi opada. Ale mam pomocnika - na awatarku to nie dziecko wyglądające przez okno, to mój dzielny synek ze ścierką do okien i płynem naśladujący mamę :D

Edytowane przez andulka
literówka

Ale wiesz ... ja to z reguły mam pecha i zawsze trafiam na coś nie tak... Podobnie jak coś kupuję - niemal zawsze to coś ma jakąś wadę ;) Z ostatnich przygód - okno okrągłe miało szybę pękniętą, więc czekałam na wymianę na właściwą szybę ponad miesiąc. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie bez niespodzianek.