Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cyt.

W świetle indywidualnego doboru naturalnego (a więc doboru rozumianego jako selekcja najlepiej dostosowanych osobników, której miarą jest liczba wydawanego na świat potomstwa) altruizm (w myśl podejścia ewolucyjnego) wydaje się nie mieć sensu. Osobnik przejawiający zachowania altruistyczne zmniejsza swoje szanse na przeżycie i reprodukcję (a tym samym na przekazanie cechy altruizmu potomstwu). Z kolei osobniki, którym pomógł, mogą jego kosztem przekazać swoje cechy potomstwu, tak że liczba egoistów w każdym pokoleniu zwiększałaby się kosztem altruistów, aż do zupełnego wymarcia tych ostatnich.:bash:

Hi, hi, hi - czas zacząć o tym myśleć :) Córcia urośnie i ani się nie obejrzysz, jak zaczną się uganiać za nią chłopcy - kandydaci na mieszkańców tego domku ;) Wyobrażam sobie jak tatuś będzie się martwił o córcię... Mam to samo z synusiem :lol: A wydaje mi się, że dopiero do przedszkola toto zaprowadzałam do 'maluszków' :) Ech, ucieka ten czas jak szalony ...

Andulko,;) sie czepiasz kropek;) jak chcesz to masz ... po słowie prosta, jest kropka , a dla czemu po słowie Moniu też jest kropka ???? , noo i Ty mnie chyba nie znasz :)

Proszę ,proszę ,czlowiek sobie paracuje tkwiąc w błogiej nieświadomości ,a tu taka dyskusja się rozpętała nad moimi błędami interpunkcyjnymi:Ddoctorku miły ,te błędy wynikają jedynie z pośpiechu ,bo ja taka szybka dziewczyna jestem ,że tysiąc rzeczy naraz robię.A z drugiej strony, co za różnica ,kropka czy przecinek.Najważniejsze,że Monia zrozumiała o co mi chodziło (inni nie muszą),wszakże to niefortunne zdanie było kontynuacją rozmowy:yes: i wcale nie muszę się osobom postronnym z tego tłumaczyć:p:P