Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko, mieliśmy zebranie z rodzicami, a u nas zebrania są długie, bo najpierw mamy ogólne zebranie, na które zapraszamy gości np. przedstawicieli policji, poradni psychologiczno - pedagogicznej, lub innych, a do tego był kiermasz przetworów domowych i ozdób swiątecznych :) W sumie skończyło się o 19.30, ale zanim wyszłam, to jeszcze zagadnęła mnie jedna mama, no i tak nam zeszło :)

Moniko :)czy chodzi Ci o dojazd do domu po pracy ,czy wyjazd , gdzies na zakupy po pracy ??... bo jezeli o to pierwsze:) to nie widzę problemu ,to tylko1500m, napewno znajdziesz jakiegos ośiłka.(Masz do tego wszelkie argumenty :)) co popcha troszkę autko Albo zostaw samochód i na nózkach do domku , ale przecież ty zawsze na szpileczkach , noo to może być problem:yes: .........Kurczeeee, poprawiłem z osiołka na osiłka . bo mógłbym zostać żle zrozumiany, przez Monię , a chcę jeszcze pożyć długo , wielkie sorry Monia :bash: Edytowane przez doctor.jk
zm..

Zima zawitała juz na całego .Dzisiaj musiałam wcześniej skończyć pracę ,bo obawiałam się ,że będę miała duży problem z dotarciem do domu.Sypie cały czas .Jest fajnie,dzieciaki sie cieszą .Zu tysiąc razy pokazywała mi jakie ma zaspy na balkonie ,a ja....miałam jutro tyle rzeczy załatwić i pewnie nie wyjadę ,bo oponki jeszcze mamy letnie ,buuuu