Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak Tak Moniu , taki Sms.cyt.(: "O to I miejsce postarałam się dla Pani ") moze dać skrzydeł :rolleyes: tym bardziej że to ona sie postarała , a nie on postarał , Noo bo ona widzi w Tobie dobrego człowieka , a on już nie koniecznie widziałby tylko to pierwsze :rolleyes:......... Ja też Ci gratuluję :bye: A jeżeli się znowu obraziłasna moje gryzmoły ,:lol2: to z gory przepraszam :bye: Edytowane przez doctor.jk
zm.

Martusiu, Aniu, - dziękuję Wam :) :) Do tej pory mnie trzyma dobry nastrój :) Wyściskałyśmy się dzisiaj z dziewczynkami, że aż mi brakło tchu.

Wusia, tak własnie trzeba będzie zrobić - zamontować przed wylewką.

Beauty - dziękuję :) Płytki faktycznie są b.ładne. Ostatecznie jednak nie jestem co do nich tak absolutnie przekonana. Te marmurowe wielkie kafle są z kolei dość drogie, ale ładnie wyglądają (widziałam na ekspozycji w salonie łazienek). Skłaniam się ku nim, ale wciąż mam wątpliwości. Może jeszcze w najbliższym czasie coś się pojawi z nowości. Łazienka i tak będzie robiona najwcześniej latem.

Doctorku - dziękuję :). Masz rację - te słowa jednej szóstoklasistki były z serca płynące i są dla mnie bardzo cenne. Dla tak miłych chwil, kiedy się słyszy/czyta takie sympatyczne słowa od uczniów, warto się poświęcać :)

Moniu rzuć okiem na płytki w moim dzienniku ,które kiedys oglądałam .Są piękne,przypominają właśnie tkaninę,tak jak chcesz..nie pamiętam tylko nazwy firmy .ale na pewno są hiszpańskie.Sama zobacz ,czy nie nadają się tylko do salonu kąpielowego?

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126882-Dworek-by-Sajdak-spe%C5%82niamy-nasze-marzenia!/page3

Wusia, ja właśnie ten Geberit do dolnej łazienki kupiłm na Allegro. Teraz też zamierzam kupić u tego samego sprzedawcy.

Beauty - niestety nie widzę zdjeć płytek, o których piszesz :( Chyba, że mi się nie wyświetlają. Jeśli jednak nie znasz producenta, to i tak będzie ciężko je znaleźć do kupna w razie czego.

Nie widzę ich w dzienniku, ale tutaj się wyświetlają :) Widziałam podobne w Krakowie w Max Flizie. Na razie się relaksacyjnie rozglądam, ale jak już zrobimy wylewki, to trzeba będzie poważniej zacząć myśleć o ostatecznym wyborze. Aż się boję co to będzie ...

Chyba na tym etapie wszyscy tak mają. Trzeba ostrożnie dokonywać wyborów, bo w takich chwilach łatwo popełnić bład kupując coś, czego możemy później żałować.

Ja właśnie zapeklowałam szynkę na święta i karczek na jutro, co chwilowo wyłączyło mnie ze spraw wykończeniowych, ale coś czuję, że pobuszuję dzisiaj w necie w poszukiwaniu ciekawych płytek.