Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zuziu, nie ma za co, a za komplemencik ja dziękuję :) Jestem zadowolona, że zmieniłam te drzwi na dwuskrzydłowe, zabudowane dołem i zamykane obustronnie - to była jedna z lepszych decyzji na tej budowie.

Wusia - masz na myśli psiurkę? Jest cudna, to prawda :) A co tam na budowie u Was?

Wusia, Ty zawsze byłaś grzeczna, stąd taki piękny prezent :)

Gosiu, Dorfi - dziękuję :)

Beauty - teraz żałuję, że zdecydowałam się na szpros w górnych. Wprawdzie nie przeszkadza to, że jedne mają, a drugie nie, ale ogólnie chyba lepiej wyglądają bez - wydają się bardziej smukłe.Pocieszam się tym, że w górnych będzie balustrada, więc ona będzie zwracała większą uwagę. Jestem b.zadowolona z tych drzwi, choć sądzę, że Pusia wolałaby szybę do ziemi, bo miałaby dobre widoki ;) - uwielbia leżeć na parapecie okna i oglądać świat godzinami, więc drzwi z szybą byłyby jeszcze wygodniejsze, bo nie musiałaby się upominać o wystawianie na parapet :) Buciki (te na koturnach, które były w dzienniku?) są doskonałe na działkę i duży śnieg, bo są ciepłe ze względu na dobre ocieplenie wewnątrz i grubą podeszwę :)