Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja też staram się powoli kupować różne drobiazgi, bo to czasami niewielkie kwoty, a gdyby później przyszło kupić wszystko na raz, to byłoby ciężko. Podobnie z ogrodem - powoli go urządzam, żeby później mieć gotowy zielony busz, a nie zaczynać od zera :).

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czas szybko leci, zobaczysz że zanim się obejrzysz bedziesz musiała je przesadzać, obcinać itd

moja mam jak urzadzała swój ogród też tak mówiła a teraz z perspektywy kilku lat powiedziała że za szybko porosły niektóre egzemplarze, przesadzić się nie da, wyciać szkoda itd, a ziemia jest piaszczysta i aż dziw że tak to szybko nastapiło

U nas niestety sama skała wapienna i glina. Sadzę w odpowiednich odległosciach, żeby właśnie uniknąć przesadzania, a w pustki, które teraz by straszyły sadzę tymczasowo jednoroczne lub byliny.

A teraz z innej beczki:

Poszukuję kabiny w tym typie: półokrągła, otwierana na zawiasach (nie chcę rolek), ale jak najmniej chromu i ... w miarę tania. Ta cena mnie odstrasza, choć właśnie o coś takiego mi chodzi.

http://allegro.pl/kabina-novellini-giada-r-90cm-brodzik-jakosc-i1379104928.html

Moniu- wannę Ravaka mieliśmy w starym mieszkaniu- całkiem sporą model Rosa z hydromasażem. Bardzo dobra jakość, nic się z nią nie działo. Twój wybór jest jak najbardziej udany. Co do kabiny, to nie bardzo pomogę, bo my zamawialiśmy same drzwi z polem stałym Sanplast. Ale kabin też mają sporo w bieli i chromie. Bardzo fajne wc wybrałaś- też mamy włoskie (Hatria) tylko nie mocne retro, bo jakoś wtedy nic sensownego nie znalazłam.

Kerasan ma też podobny model do Twojego, ciut tańszy

http://www.twojabateria.pl/lazienka-retro/kerasan-kompakt-wc