Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, Martusiu - już napisałam do Efilo :)

A do piękna to jeszcze nam daleko. Mam nadzieję, że kiedyś będzie pięknie. Oczywiście cieszy mnie i podoba mi się każdy nowy element domu, ale chciałabym już mieć przynajmnij CO i wylewki zrobione, żeby móc zacząć wykończenia. Jednocześnie jestem pełna obaw, bo tyle jest różnych, ładnych płytek i rozwiązań, że głowa mi pęka i boję się, żeby nie popełnić błędu.

Jednocześnie jestem pełna obaw, bo tyle jest różnych, ładnych płytek i rozwiązań, że głowa mi pęka i boję się, żeby nie popełnić błędu.

Moniko najlepiej się nie zastanawiać ,czy dokonało się dobrego wyboru czy tez nie .Podstawa to kupować to co Cię zachwyciło najbardziej ,bo jak się później zastanawiasz to dochodzisz do wniosku ,ze najlepiej to byłoby zrobić inaczej....A po co Ci ten stres?

aaa te wannę ma tez moja siostra i jest zadowolona z jednym "ale' ,żeby się wykąpać trzeba lać dużo wody co ekonomiczne nie jest ,a po drugie rzadko ma czas .żeby odczekać,by się wanna napełniła i jeszcze sie wymoczyć....trochę dłużej ,bo jak się już wody nalało ,to trzeba to chociżz dobrze to wykorzystać ....Summa summarum najczęściej korzysta z prysznica...:D:D

Dzięki, Beatko, za opinię. Właśnie poczytałam na ten temat - ma ponad 300l pojemności, a to faktycznie bardzo dużo. W takim razie zdecyduję się pewnie na jakąś ładną, owalną wannę. Widziałam ładne owale z Koła, więc chyba się zmieni pomsył na wannę. Zresztą wanna nie taka pilna, bo pójdzie do górnej łazienki, a tej w tym roku nie będziemy robić na pewno, bo na dole trzeba będzie dwie łazienki wykończyć, co zapewne nas wykończy ... finansowo :)