Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I po co ja biedna wchodzilam na stronke podana przez zuzanke !!! piekarnik SMEG CORTINZ w kolorze burgund jest obrzydliwie przepiekny !!!! a juz byla zdecydowana na amice....I jak ja to teraz przedstawie temu co ze mna mieszka????

wino, kolacja.......a potem tak delikatnie szepnij zeby nie usłyszał a przytaknął ;)

Moniu ,jestem świeżutko po odwiedzinach dworkowej koleżanki i śpieszę z informacjami.Przede wszystkim maja ceramikę hybnera i jest naprawdę godna polecenia .Ja ją widziałam poprzednio tylko w necie ,więc nie miałam tak do końca wyobrażenia ,ale w realu wygląda dostojnie i reprezentacyjne. Po drugie maja zrobioną fajna kuchnię z frontami od starych mebli,też bardzo mi się podoba to wymaga ścisłego współgrania murarza ,stolarza i płytkarza ,ale efekt rewelacyjny.Jeżeli chodzi o podłogi ,to mają trawertyn ,ale jakiś taki z małymi wgłębieniami więc póki co problemu z wżeraniem się brudu nie ma..

Tylko jak to zrobic, żeby kupić trawertyn z małymi dziurami? Dzisiaj byłam w salonie kominkowym największej firmy kominkowej na naszym terenie o oglądałam trawertyn, z jakiego robią kominki. Oczywiscie ten naturalny z dziurami najpiękniejszy, no cudo po prostu - zdjęcia Twojego kominka nie oddają uroku tego kamienia, więc wyobrażam sobie jaki musi być śliczny na żywo.

Tylko jak to zrobic, żeby kupić trawertyn z małymi dziurami? Dzisiaj byłam w salonie kominkowym największej firmy kominkowej na naszym terenie o oglądałam trawertyn, z jakiego robią kominki. Oczywiscie ten naturalny z dziurami najpiękniejszy, no cudo po prostu - zdjęcia Twojego kominka nie oddają uroku tego kamienia, więc wyobrażam sobie jaki musi być śliczny na żywo.

:yes::yes:

no cóż ,dojdziesz,uwidisz:D

Moniu- jak masz możliwość, to najlepiej pojedz do salonu Smega- Dom Bianco. To jest ich główny przedstawiciel i zawsze mają wszystkie nowości. Mają wszystko na ekspozycji i można sobie spokojnie obejrzeć. My właśnie tam wszystko kupiliśmy nawet zmywarkę. Pojechaliśmy tylko pooglądać, a wyszliśmy z zamówieniem... :D

Moniu- ja też Ci bardzo polecam stronkę z kominkami. Firma jest z Karakowa, ale ma też salon w Warszawie. Specjalizuje się w portalach i ma bardzo przyzwoite ceny. My też tam kupowalismy nasz portal, także miejsce sprawdzone :yes:

http://kominkizkrakowa.pl/

http://kominkizkrakowa.pl/kominki/info/kontakt.html

Właśnie Kraków mam rzut beretem - 20min.jazdy ;) Właśnie tam spodobał mi się jeden z portali, ale pech chciał, że wybrałam najdroższy ;)

Zdecydowanie jednak wolałabym piec kaflowy. Wiem nawet jak miałby wyglądać, ale gorzej będzie ze znalezieniem zduna na naszym terenie. Zresztą to jeszcze dość odległy temat, bo jest więcej pilniejszych spraw do wykonania. Myślę jednak o tym temacie, bo trzeba będzie zdecydować ile miejsca zabrać pod 'twardą' wylewkę, która utrzyma ciężar pieca/kominka.