Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki, Zuzanko :) Ten temat mam w miarę przeanalizowany. Problem w tym, że najlepsi zdunowie znajdują się w okolicach Słupska, Olsztyna itp, zatem na drugim końcu kraju, patrząc ode mnie. Nasi krakowscy zdunowie z kolei szaleją cenowo, ale będę szukać ładnych kafli z dobrym specem, w dobrej cenie. Powoli, jakoś znajdę. Najważniejsze, że wiem, jaki chciałabym ten piec. Najbardziej chciałabym z klasycznym rusztem, ale praktyczniejszy będzie wkład kominkowy wewnątrz. Kształtem chciałabym prosty, bez bocznych półek, półeczek itp., z ładnymi kaflami w kolorze kości słoniowej, brązu lub butelkowej zieleni. Wzór mógłby być coś w tym rodzaju, tyle, że nie narożny, a prosty.

http://upload.fototube.pl/pics/2011/01/05/org/450c6d615a7db06f85f4996d88763065.jpg

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.kominki.rzeszow.pl/galeria,nasze_realizacje_kaflowe,1.html Ja też Moniko , wrzucę tobie linka , każdemu wolno , czyż nie tak ? :p... Wszystkiego dobrego w nowym roku ,aaaa i jeszcze poszukam Ci linka do kasy , żeby te wszystkie twoje pomysły zrealizować :lol2: Wszyscy Ci radzą co kupic ,ale z skąd kasę wziąśc to już nie ma mądrego :lol2: