Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystko jest na mapie, ale wcześniej na to nie zwróciłam uwagi aż do wczoraj, gdy nam wymieniano wodomierz, to mnie uświadomiono, że jak będziemy robić ogrodzenie, to może być kłopot w razie awarii, bo moze być konieczność rozkopania wraz z ogrodzeniem :(

Gratuluje przyspieszenia terminu przeprowadzki. Będę z wielką ciekawością oglądała kolejne etapy wykończeniówki, które pewnie będą mi kiedyś inspiracją. Jestem wielkim fanem dworków i zachowaniem odpowiedniego klimatu we wnętrzach. Jestem cichym podglądaczem Twojej budowy od samego początku i ogromnie mi się podobają zarówno Twoje inspirację jak i cały dom (o ogrodzie już nie wspomnę).

Dziękuję, Katko - jest mi niezmiernie miło :) Jak tylko będzie co pokazać, to wrzucę fotki. Na razie szukam fachowców do poszczególnych etapów. Większość już mam. Teraz tylko trzeba dobrej pogody i czasu, żeby zgrać do wszystko. Z tym czasem będzie gorzej, ale liczę na to, że chociaż częściowo uda nam się wykończyć, żeby wejść. Musimy mieć przynajmniej jedną kuchnię i jedną łazienkę gotową, żeby to było możliwe. Powinno się udać - jestem póki co optymistycznie nastawiona :)

Moniu nie wiem jak ta rura przebiega w stosunku do planowane ogrodzenia, ale z pewnością da się tak wyliczyć by nad tą nieszczęsna rurą tylko jedno przęsło wypadło i to okrakiem. Może jakąś wymyślić konstrukcję tego przęsła by nawet rozwalone nie naruszało sąsiednich

:lol: Na wsparcie Doctora to ja wciąż liczę ;)

Kasy mamy tak na styk, więc wielkiego szaleństwa nie będzie. Chodzi o to, żeby mieć po czym stąpać, na czym gotować, gdzie się umyć i spać, a reszta będzie się robiła po trochu już po zameszkaniu ;) Powiedzcie, jak wygląda sprawa odbioru? Przyjeżdżają do domu sprawdzać co i jak?

cyt. " Na wsparcie Doctora to ja wciąż liczę".,..... ;Nooo tak bardzo ,bardzo bym chciał mieć taką moc zeby uszcześliwiać ludzi , hi hi zwłaszcza kobiety :lol2:Jest takie powiedzenie ,Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich potrzebach.Ale spróbuje mu coś szepnąć moze mi da trochę mocy , w końcu tyle kobiet jest w potrzebie :cool: Edytowane przez doctor.jk
zm

Ale nowiny :jawdrop: teraz to się będzie działo :yes:

Życzę powodzenia w realizacji planów :)

A z tą rurą to ja się za bardzo nie znam, ale tak myślę że ogrodzenie ma na tyle wąski fundament że można go podkopać w razie awarii z obu stron i do rury się dostać. Albo go spłycić trochę w tym fragmencie nad rurą?