Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję wszystkim za wsparcie :)

Z rurą może nie będzie takiej tragedii, jak myślałam. Przyjrzałam się na mapie i okazuje się, że sąsiedzi mają również rurę z wodą wzdłuż ogrodzenia (całe grube, ciężkie, murowane) i jest OK. Chyba zrobimy tak samo i nie będziemy się martwić na zapas. W razie czego będą podkopywać i już ;)

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wróciliśmy :) Od wczoraj umieram z powodu paskudnego zatrucia :(

W zasadzie wykończeniówka w dużej części dograna, więc powinno pójść od przyszłego tygodnia szybciej. W drodze powrotnej z gór, wstąpiliśmy w Krakowie do Eurofiran - muszę przyznać, że mają ładne tafty i pseudotafty, które wyglądają jak tafta, a nie mną się tak jak tafta :)

Zuza, jaki płaciłaś koszt za wykonanie listw przysufitowych?

Wróciliśmy :) Od wczoraj umieram z powodu paskudnego zatrucia :(

W zasadzie wykończeniówka w dużej części dograna, więc powinno pójść od przyszłego tygodnia szybciej. W drodze powrotnej z gór, wstąpiliśmy w Krakowie do Eurofiran - muszę przyznać, że mają ładne tafty i pseudotafty, które wyglądają jak tafta, a nie mną się tak jak tafta :)

Zuza, jaki płaciłaś koszt za wykonanie listw przysufitowych?

mam taftę z Eurofiran i jestem zadowolona :)

kilka zleceń mi wykonali i wszystko ok gdyby nie cena za usługi :( dlatego wzięłam z nimi rozwód ;)

a za listwy płaciłam 15zł/mb - montaż bo same listwy są cenowo bardzo zróżnicowane, zależy od firmy, materiału, wzoru itp ale za te co mam zapłaciłam ok 3000

Kupowałaś przez Internet?

Boję się, że nie kupię takich jak chcę...

też się tego obawiałam i słusznie :(

miałam propozycję od Małgoś załatwienia listew i widziałam je w necie ale jak znalazłam je na Bartyckiej to okazało się że to inna bajka, moje wyobrażenie było mylne

dlatego zdecydowałam się na zakup listem które mogę zobaczyć, pomacać a nawet przymierzyć :)

No właśnie tego się obawiam. I nie tyle chodzi tu o wzór, co o jakość materiału. Niektóre są wykonane z takiego materiału, który ma tendencje do kurczliwosci i za jakiś czas popęka z tego powodu na łączeniach, a są takie, które gołym okiem widać, że b.dobrej jakości. Niestety w naszej okolicy nie spotkałam tej dobrej jakości we wzorze, jaki mnie interesuje. Potrzebuję też rozety pod żyrandole - gładkie, tylko z prostymi obręczami dookoła, ale też nic ładnego nie wpadło mi w oko :(

No właśnie tego się obawiam. I nie tyle chodzi tu o wzór, co o jakość materiału. Niektóre są wykonane z takiego materiału, który ma tendencje do kurczliwosci i za jakiś czas popęka z tego powodu na łączeniach, a są takie, które gołym okiem widać, że b.dobrej jakości. Niestety w naszej okolicy nie spotkałam tej dobrej jakości we wzorze, jaki mnie interesuje. Potrzebuję też rozety pod żyrandole - gładkie, tylko z prostymi obręczami dookoła, ale też nic ładnego nie wpadło mi w oko :(

najlepsze rozety ma ORAC, wiem bo kupiłam chyba wszystkie możliwe dostępne na rynku ;)

są w granicach od 50 zł do ..... nie pamietam,

zrobię fotkę tych moich i ci pokażę - takie nie zamontowane i już przyklejone

sa delikatne i tworzywo bardzo dobre !!

sa na stronie Oraca ;)

Doctorku, fajny avatar ;) Ja już taka uparciucha jestem - jak sobie coś postanowię, to dążę do celu za wszelką cenę. Tak mam ze wszystkim, nie tylko z walą o kąt :)

Zuzia, spoko, czekam cierpliwie :)

Wusia - sama nie mogę się połapać z kim co już uzgodniłam i na kiedy się poumawiałam, bo tyle na raz się dzieje.