Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry P.Moniko :),:lol2: Myslałem nad tym międzyczasem :) Więc między czas istnieje ,bo to jest czas między jedną czynnością a drugą , miedzy jednym wydarzeniem a drugim . Natomiast wielkim nadużyciem i błedem jest np. zdanie eeee takie .... Monika jadąc samochodem po autostradzie ,w miedzyczasie się maluje .... Dlatego że to jest ten sam czas , a poza tym to wykroczenie drogowe:lol2:.... ps. tak myślałem że sprzedałaś chate :cool:

Doctorze, ja nie miałam dotychczas zmywarki, więc nie potrafię ocenić jej jako urządzenia, ale już wiem, że ją polubię :) A alergia, owszem, ale akurat w kwestii mycia garów przeważa to, że nie cierpię tej czynności.

Aga, ja chcę pomieszać te kolory, więc nie zastanawiam się nad wyborem koloru, tylko ile którego zamówić, zeby mi wyszła taka mozaika, jak wkleiłam niedawno w dzienniku :) Bardzo mi to pasuje do hollu.

moniu nie pociesze cie jezeli napisze ze my za nasze dwie malutki lazieneczki (wysokosc plytek na 1,20) zaplacilismy ponad 12 000 zl, tez za same plytki scienne :( jedyne co nas ratowalo to fakt ze maz ukladal, inaczej nie moglabym sobie na nie pozwolic, lub w dalszym terminie.

Tak, to już zawsze coś, jeśli mąż układał, bo co najmniej 3 tys. zaoszczędzone. Czekam na następne oferty. Jak na razie najniższa to 8.500zł.

Uff... Ciężki dzień, ale sympatyczny.

Rano przez 2,5h miałam kontrolę kuratoryjną (zawsze mam stres przed taką wizytą, choć było OK ), później szybko minął mi czas. Po pracy na chwilę wpadłam na budowę, żeby spotkać się z Panami od wylewek, a później spędziłam sympatyczne późne popołudnie z Seniorami - czyli Dzień Babci i Dziadka w szkole :) Teraz wpadłam do domu, żeby zerknąć na katalog, który był miłą niespodzianką dnia (opisałam w dzienniku), a za chwilę biegnę na budowę zobaczyć co tam M. porabia ;)

Moniu, rozgrzej się czymś bo wirusy panują !!!

gratuluję rozpoczęcia wyleweczek, temperatura jest dla ciebie przyjazna, więc rwijcie z robotą ;)

aaaaaaaaaaaaaa i mam nadzieję że ten dzień w pracy nie wymęczy cię zbytnio !

Wyleweczki już kończymy :)

Właśnie pisałam w dzienniku, że temperatura nam sprzyja :) Szczęśliwie wstrzeliliśmy się w odpowiednią pogodę. Ktoś czuwa nade mną, tak czuję - pewnie moja mama spogląda z góry i wspiera jak może :) Szukam fajnego grzejnika łazienkowego (drabinka) w normalnej w miarę cenie. Nie wiem, czy chcę biały, czy w kolorze antycznego mosiądzu. Doradźcie coś, a najlepiej poprosze od razu jakieś konkretne fotki... Stare złoto pasuje, bo będą mosiężne kinkiety, lustro w złotej ramie, baterie z mosiądzu, jednak nie wiem, czy nie bedzie się zbytnio odznaczał na ścianie.