Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Właśnie chcę prosty, nie za szeroki, bez ozdobników. Ooo, Twój jest idealny :) Kupiłaś przez Internet? Mogę prosić o wymiary?

Problem mam też z wyborem przycisku do Geberita - nie ma w kolorze mosiądzu, a srebrny nie za bardzo widzę :(

Edytowane przez monia i marek

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie chcę prosty, nie za szeroki, bez ozdobników. Ooo, Twój jest idealny :) Kupiłaś przez Internet? Mogę prosić o wymiary?

Problem mam też z wyborem przycisku do Geberita - nie ma w kolorze mosiądzu, a srebrny nie za bardzo widzę :(

Moniu- dzięki:) Grzejnik kupowaliśmy na Allegro i niestety już nie pamiętam sprzedawcy:( Zerknę tam za chwilkę- może uda mi się go odszukać. Zobacz w tym linku, który Ci już wkleiłam- ostatni na stronie-wygląda bardzo podobnie do naszego. Proszę oto wymiary zewnętrzne naszego grzejnika: 80x50cm.

Co do Geberitu- mieliśmy ten sam ból i ...... kupiliśmy biały! Wyobraź sobie, że nawet znalazłam taką firmę, która robiła w kolorze mosiądzu- kosztował taki chyba ok. 350 zł, ale obawialiśmy się żywotności i jakości. Mam nawet zachowane zdjęcie w mosiądzu- zaraz Ci wstawię:D

http://img29.imageshack.us/img29/2871/geberitbolerostarezloto.jpg

Edytowane przez agawi74

Na Allegro w tej chwili podobny do naszego znalazłam u tego sprzedawcy. Wymiary są różne- na zamówienie :yes: Pamiętaj, że do tego musisz dokupić różne zaworki, kolanka i nie wiem czy planujecie grzałkę?

http://allegro.pl/grzejnik-retro-ozdobny-lazienkowy-40x80-cm-i1427836443.html

Edytowane przez agawi74

Ten a la mosiężny przycisk jest super! Sądzę, że jednak nie będzie trwały, bo zapewne ma powłokę nakładaną galwanicznie,a to może nie być trwałe.

Chyba pozostanę przy białym, choć mam obawy, czy się z kolei nie bedzie rysował, a wiadomo - rysy w białym pcv to niezbyt dobra sprawa.

Chyba tak :) Na Wielkanoc chcemy się przeprowadzić, więc czasu ni ma na czekanie ;) Najważniejsze, że są już wylewki, bo można będzie po trochu działać dalej od poniedziałku. Końcem lutego zaczniemy płytkowanie łazienek i układanie kamienia na podłogach parteru.

Kupiłam do kuchni taty płytę Teka, o której wspominałaś ;)

Chyba tak :) Na Wielkanoc chcemy się przeprowadzić, więc czasu ni ma na czekanie ;) Najważniejsze, że są już wylewki, bo można będzie po trochu działać dalej od poniedziałku. Końcem lutego zaczniemy płytkowanie łazienek i układanie kamienia na podłogach parteru.

Kupiłam do kuchni taty płytę Teka, o której wspominałaś ;)

widziałam ;)

wiedzę i że ciebie nakręca takie tempo:D z wyjątkiem kasy która idzie a raczej wypływa bardzo szybko to takie tempo jest fantastyczne :yes:

Tak, zgadza się. W ciągu tygodnia wydałam 50 tys., a gdzie tam reszta ... :( Uważam, że wszystko zdecydowanie za dużo kosztuje i nie jest adekwatne do zarobków.

ja ostatnio wzięłam podwojoną w/w kwotę i myślałam że "swiat" zdobędę a po niespełna miesiącu okazało się że znowu musze iść do banku aż się kasjerka zdziwiła

i zapytała czy zmieniam bank ;) najwyrażniej ona nie budowała :D

tak, wierzę, bo po prostu pieniadze topnieją :(

nie wiem, czy nam się uda to wszystko dopiąć na tyle, żeby się przeprowadzić we wspomnianym terminie, bo jeśli braknie kasy, to doopa blada :(

będę bezdomna :(

oj topnieją :( ja mam ostatnio bezsenne noce bo liczę i liczę i wychodzi że mam za mało aby zrobić wszystko co chcemy :(

ocieplenie domu i kostka musza poczekać do lata, a myślałam że wiosną zrobimy a tu kalkulator pokazuje brutalną rzeczywistość

wierzę że uda Ci się wprowadzić w godziwe warunki, a z czasem będziesz dopiesczać domek ;) zresztą zawsze człowiek coś w domu zmienia, dokupuje - bo to frajda ;)