Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak by Ci przyszło rozpalić ogień za każdym razem do usmażenia jajecznicy to by Ci się odechciało... chyba że jakąś śprytnie ukrytą technikę byś przemyciła:rolleyes:

Farby będą jasne, ale na razie nie zdradzę co i jak ;)

Nie to nie:P... następnym razem Ci nie powiem jak wymyślę bordiurę :p

Arctico, dodatkowo miałabym indukcję ;) A o kolory nie obrażaj się, bo sama nie wiem co wyjdzie z mojego pomysłu. Chciałabym w salonie kolor ecru, jaśniuteńki z perłą. Jest teraz nowa kolekcja farb Ewy Minge. Po tą podstawową farbą byłaby podkładowa z piaskiem, która dodatkowo podkreśli piękno naturalnych, ręcznie zacieranych tynków, jakie mamy. Tak sobie wymyśliłam, ale nie wiem, jak to wyjdzie, więc nie chcę zapeszać. Myślę, że będzie nieźle, ale najpierw muszę zrobić próbę na fragmencie sciany piwnicy :) Jeśli będzie OK, to podobnie pomaluję pozostałe pomieszczenia, tylko już niekoniecznie z perłą. Z całą pewnością będę też tą podkładówką malować płyty rygipsowe, ale tam kupię podkładówkę z grubszym piaskiem. Ja po prostu nie lubię gładzi, stąd moje kombinacje nawet na płytach gk :oops:

Moniu- kafel przecudnej urody, ale rzeczywiście na zdjęciu wyszedł kolor beżowy. Strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie projekt pieca:yes::D

No i w ogóle- całej reszty:lol2:

Co do gładzi- też ich nie lubię, dlatego wybraliśmy tynki cementowo-wapienne zacierane kwarcem. Efekt fajny :yes: