Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu, nawet nie wiem co powiedzieć... przepiękny piec mieć będziesz :D i Taty łazienka cudo :yes: widzę, że po Tacie masz takie upodobania ;)

Gosiu, to prawda - mój tato ma podobny gust ;) Wczoraj mnie jednak zaskoczył, gdy pyowieydyział, że pokój chciałby .... zielony :o Nie wiem jak mu to wybić z głowy - jakoś zielony do mnie nie przemawia. Cieszę się, że piec Ci się podoba :)

Halo ,halo.melduję ,że już jestem .nie jestem teraz w stanie nadrobić wszystkiego ,ale obiecuję ,że jutro to zrobię.Zdążyłam zauważyć ,że będziesz miała cuuuuudny piec! niedoścignione marzenie moje ,ale ciesze się razem z Tobą...

No nareszcie!! Nie mogłam się doczekać na Twój powrót - brakowało Cię :hug:

Piec Wam się szczerze podoba? A ja wczoraj nieco się czepiałam drobiazgów i czekam na dzisiejszą korektę :sick: Może niepotrzebnie?

Moniu po prostu mój małż już od ponad roku nie pracuje w tartaku;) wtedy miał możliwość kupić taniej drewno i zrobić sam po godzinach a teraz musiałabym u stolarza zamawiać a to już jak sama wiesz zupełnie inna bajka:(

Aaa, no tak. W tej sytuacji parapety są w zupełnie innej cenie. Mój stolarz liczy za parapet dębowy 160zł/metr bieżący, co nie wychdzi zbyt tanio, dlatego będę zamawiać etapami. Póki co zamówiłam 5 szt., co i tak da pokaźną sumkę.

Gosiu, to prawda - mój tato ma podobny gust ;) Wczoraj mnie jednak zaskoczył, gdy pyowieydyział, że pokój chciałby .... zielony :o Nie wiem jak mu to wybić z głowy - jakoś zielony do mnie nie przemawia. Cieszę się, że piec Ci się podoba :)

Moniu nie rozumiem Cię, zielony to i mój ulubiony kolor ;) Tata nadziei potrzebuje :lol2: Ale raczej przekonaj go i zastosujcie zielone dodatki. Wiesz jako dziecko miałam ciemnozielony dywan w czarne kropeczki i do dzisiaj wspominam go z sentymentem :D

Pokój taty to niecałe 20m2 i obawiam się, że przy zielonym kolorze stanie się optycznie mniejszy niż jest. Myślałam raczej o jasnym kolorze, który go powiększy ;) Zwłaszcza, ze meble będą ciemne. Wprawdzie pokó ma aż dwa okna na dłuższym boku i jest jasny, ale zieleń chyba mimo wszystko nie pasuje.

wydaje mi się Moniu że Twój stolarz to i tak świetną cenę daje na parapety:) a drewniane mają jedyny w swoim rodzaju urok:) moje w salonie aż zapraszają żeby na nich usiąść;) jeszcze czeka je ostatnie szlifowanie i malowanie ale to jak już wszystko prawie na gotowo będzie:)