Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wusia, dzięki za fotki - piękne, ale bardzo pałacowe :) Ja wolę prostsze,mniej ozdobne. Na razie jednak muszę chyba zapomnieć o takich cudach jak sztukaterie,

Może w późniejszym terminie się uda. Ważniejsze teraz jest zrobienie drugiej łazienki i drugiej kuchni, niestety. O parkiecie w salonie nie wspomnę i o schodach również.... A ... i zapomniałam,że drzwi wewnętrzne też na równi ważne ;)

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie sądzę. Ta sytuacja już trwa od tamtego tygodnia. Najpierw panowie mieli między sobą zgrzyty, a później właśnie przyjeżdżali na chwilę i tyle ich widziałam. Pan od płytek niby się pochorował, ale sama nie jestem o tym przekonana. Może złapali inną robotę i dlatego tak kombinują. Wkurza mnie to strasznie.

Jeśli jutro sytuacja się nie poprawi,to będziemy się żegnać - tak postanowiłam. Nawet wstępnie jestem umówiona z nowym fliziarzem na jutrzejsze popołudnie. Mam też w zanadrzu inną ekipę od poddasza. Nie mam ochoty bawić się w kotka i myszkę. Nie mam czasu na czekanie i zastanawianie się, czy robota pójdzie do przodu, czy nie. Konkurencja na rynku jest duuuża i nikt łaski nie robi. Ufff.. . zła jestem jak nie wiem co.

Arctico, zajrzałam, napisałam co myślę.

Masz rację moniu, że chcesz pożegnać ekipę, która lawiruje... Tego kwiatu jest pół światu. Z moich doświadczeń wynika, że nie wolno za dużo płacić na początku i koniecznie trzeba podpisać umowę z określonym terminem. Wtedy jest zupełnie inna rozmowa. Chociaż ktoś może napisać, że i w takim przypadku różnie bywa...:(

Nie denerwuj się- jutro na pewno coś się wyjaśni. Czasami trzeba zrobić krok w tył, żeby potem dwa w przód :yes:

Dzięki... mam nadzieję, że ekipowe problemy się rozwiązały :)

Niestety nie mam dobrych wiadomości... mam w dużej łazience baterie które kupiłaś do taty... strrrrrrrasznie śniedzieją... może to moja wina, może używałam czegoś zakazanego, ale jedna, ta częściej używana wylewka właściwie nadaje się do wymiany, a i na baterii są brzydkie plamy :(

Własnie problem w tym, że chcę, zeby była dokończona łazienka, bo już za to zapłaciłam. Zostało niewiele - montaż umywalki, wyregulowanie kabiny, zamocowanie przycisku w Gebericie i wyszlifowanie gładzi, ale jednak zostało.

Dzisiaj skończyło się na tym, że definitywnie zarządałam zakończenia prac w łazience. Resztę, tj. poddasze nie naciskam, bo nie chcę, żeby później mówili, że płyty pękają, bo było za zimno, gdy kazałam robić. Wiesz jak to jest - wtedy szuka się winy u inwestora, a nie u siebie. Mają też być poprawione schody strychowe, ale powiedzieli, że jutro poprawią.

Edytowane przez monia i marek