Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ciezko sie ja kladzie, i kafelkarze zawsze zostawia Ci jakas maziaje na kaflach, ktora bardzo ciezko schodzi, trzeba trzec jakimis smierdzacymi srodkami, no ale zalozmy, ze udalo sie polozyc i swietni fachowcy pieknie wszystko domyli (ja do tej pory mam gdzieniegdzie niedoczyswzczone) to brudzi sie jak kazda inna i nie jest prawda ze przetrze sie ja tylko i juz jest czysciutka, dodatkowo pod prysznicem, gdzie rzekomo jest polecana robi sie jakas taka pomaranczowa, ze tylko magiczna gabka daje jej rade.

To dobrze, że poruszyłam temat. Też myślałam, że jak się dobrze epoksydową położy, to potem jest już super ..

Beauty, czyli Tobie też się ona brudzi ?

Tak jak juz pisałam nie wyglądają ,jak na razie ,żle ...były co prawda od razu zaimpregnowane i przez okres tych 7 mies.raz przeciągnięte tym octem i jest git.fugi w łazience mam bardzo jasne ,a w pozostałych pomieszczeniach -szare,to może na nich tak nie widać?

Bo w zasadzie, to chyba, na podłogówkę nie ma innej alternatywy niż epoksydowa?

A dlaczego? My mamy podłogówkę w całym domu i mamy zwykłe, elastyczne fugi Mapei...

I w związku z powyższym nie mamy żadnych kłopotów z tą fugą... Brudzi się trochę jak każda, wszędzie mamy dość jasne niestety...

Moniu- dobrze, że pogoniłaś tamtych nierobów :mad: Nic mnie tak nie wkurza jak nierzetelność i lekceważenie :spam::spam:

Trzymam kciuki za przeprowadzkę Twojego taty. Wy nawet jak za miesiąc to i tak zdążycie przed Wielkanocą :lol2:

Ciekawe, co postanowisz z fugami. Strasznie jestem ciekawa tego tynku strukturalnego- też nie lubię gładzi :no: