Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to tylko pozazdroscic ja zmykam do sadu i do roboty, do wieczorka

a ja na początku przeczytałam ze idziesz do sadu - i se pomyślałam czego ona chce...praca w sadzie, przy drzewkach, na słoneczku, przy ptaszkach....no super...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dopiero potem dotarło ze w sĄdzie.....- aaaaaaaaaaa to zmienia postać rzeczy...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miłego dnia....

A mnie się jakoś zawsze udaje :oops: :oops: :wink: dzisiaj też :wink:

Kupiłam drzewko owocowe (grusza Konferencja), kilka kg nasion trawy murawa, nowe wrzosy, 2 pary butów, bluzkę, kiełbaskę na ognisko, piwo i musztardę :lol: :lol: :lol:

niezłe zakupy :) , choć pewnie dziś wrócisz z tymi bucikami lila :wink: :lol: :lol:

:lol: :lol: lila nie kupiłam, ale inne w kolorze fuksji :wink: :lol: :lol: a lila nadal za mną chodzą :oops: :roll: :roll: :roll:

A mnie się jakoś zawsze udaje :oops: :oops: :wink: dzisiaj też :wink:

Kupiłam drzewko owocowe (grusza Konferencja), kilka kg nasion trawy murawa, nowe wrzosy, 2 pary butów, bluzkę, kiełbaskę na ognisko, piwo i musztardę :lol: :lol: :lol:

niezłe zakupy :) , choć pewnie dziś wrócisz z tymi bucikami lila :wink: :lol: :lol:

:lol: :lol: lila nie kupiłam, ale inne w kolorze fuksji :wink: :lol: :lol: a lila nadal za mną chodzą :oops: :roll: :roll: :roll:

Monia to byle do pierwszego, a takie fuksjowe buty to sliczne som

monia witam przed północą :D :D kiedyś obiecałam odwiedziny i coś mi wiatry zawsze przeciwne były :D :(

niesamowity ten twój domek :D przykro mi tylko, że przez pożal się Boże fachmanów musiałaś zrezygnowac z niektórych rozwiązań.. przykro mi tym bardziej, że wydaje mi się, że rzadko się zdarza osoba, która tak dobrze wie czego chce i jak to ma wyglądać.. ale myslę, że domek i tak będzie miał swój niepowtarzalny urok :D :D :D

śliczną roślinność masz już na działce.. u nas tylko chwaściory :oops: pewnie to sporo mówi o inwestorach :oops:

pozdrawiam!!

Moniu, co oni Ci znowu wykryli, że źle jest??

:o :o :o

Szkoda mówić, Aniu :evil: nawet nie chcę się denerwować :roll: :evil: nadal wychodzą kwiatki po góralach :evil: :evil: Wprawdzie panowie optymistycznie twierdzą, że wszystko da się wyprowadzić i piękny dom będzie, ale ... kolejne wyrzucone pieniądze się szykują :evil: :evil: Dzisiejszy wydatek opisany w dzienniku to też skutek poprawek, których mogło nie być, gdyby "fachowcy byli fachowcami, a nie fryzjerami przekwalifikowanymi na budowlanców" (cytuję słowa dzisiejszej ekipy, broń Boże nie obrażając fryzjerów) :evil: :evil: :evil: Już sama nie wiem, czy ten nasz Pan Lucjan to fachowiec czy fryzjer przekwalifikowany.... :roll: i zastanawiam się, czy jak wyzdrowieje, to Go jeszcze chcieć, czy nie :evil: Ta ekipa, która była u nas dzisiaj nie potrafi obiecać, że nas wciśnie, bo chcą pomóc uratować dom tym ludziom, którym może się zwalić na głowę, a później chcą konczyć dach u siebie. No chyba, że jakoś nas zmieszczą w swoich napiętych terminach. Najgorsze jest też to, ze szanowny Pan Lucjan nie dzwoni, choć obiecał przyjść koncem miesiąca, a juz jest początek następnego :evil: