Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andżeliko, nie chciałabym umywalki tego typu. Szafka ... Twoja 100x ładniejsza ;)

Beatko, ciężka sprawa, duży wybór, ale ja dałabym takie pełniejsze jak na 1 stronie u góry.

Zuzanko, znam tę stronkę, pisałam nawet kiedyś do nich, ale nie sprzedają bez luster, a ta szafka, która mi się z tej oferty podoba jest akurat w komplecie z lustrem. Ja lustro już mam i nie chcę innego, więc nie ma sensu przepłacać ze względu na komplet. Faktem jednak jest, że mają ładne szafeczki w ofercie :)

Łazieneczka w zasadzie gotowa. Zostały na dzisiaj drobne docinki i fugowanie. Aaaa, no i wyrównanie ścian w górnej części. Myślę, że w weekend będziemy malować sciany łazienki :) Reszta malowania czeka, bo nie ma czasu - niestety z powodu pogody wpadłam wczoraj do ogrodu i mnie pochłonęło plewienie i przycinanie krzewów ;)

Niewiele się dzieje, więc nie mam fotek, ale jest mi niezwykle miło, że tyle osób zagląda i jest ciekawych, co u nas :)

Przed chwilą rozpisałam się sporo, ale jednym klinkięciem skasowałam sobie wszystko :( , napiszę więc w skrócie.

Układają się płytki w piwnicy, więc niewiele ciekawego. Chcemy w weekend pozwozić szafki do piwnicy.

Resztę trawertynu Pan S.-płytkarz zafugował dopiero dzisiaj. Jutro prawdopodobnie lub w piątek zafuguje Graziową łazienkę. Za jakieś dwa tygodnie będzie malowanie na parterze, a w ten weekend akrylowanie 3 pomieszczeń poddasza, gruntowanie i malowanie,co mnie niezwykle cieszy, bo przywieziemy część mebli, nareszcie zamontujemy normalne lampy, kinkiety lustra, obrazy. Na razie zwozimy drobne rzeczy, ale tylko do mieszkania taty, które jest w pełni gotowe, posprzątane i nawet w kuchni zawisł karnisz i firanka :)

Ooo, tak, już nie mogę sie doczekac na ten ostatni etap. Na razie wszędzie bałagan i nie wiadomo od czego zacząć porządki. Najgorsze jest to, że gość, który ma nam robić tynki strukturalne w hollu i być może w salonie nie ma teraz czasu i da radę najwcześniej po świętach, co w perspektywie daje zamieszkanie z otynkowanymi, surowymi ścianami :( Trochę mnie to wkurza, bo nie znoszę platających fachowców w domu, gdy już mieszkam. Niestety będzie to nieuniknione, bo bedzie trzeba po zamieszkaniu zrobić własnie ściany salonu, hollu, parkiety w salonie i na poddaszu, schody. Część drzwi wewnętrznych ma być gotowa już za tydzień - zobaczymy. Na razie wkurzam się na opóźnienia, bo czas biegnie nieubłagalnie.

;) Oj tak tak, biegnie i wpędza nas w depresje , coś tak jakbym ją wyczuwał w twoich ostatnich postach :) Ale to przejściowe objawy , każdy tak ma,;) zwłaszcza w tym okresie hmmm życia :bash:

ps. nie chciałem słodzić , bo powiedzą że się łaszę , ale poznałbym prawdę jaka jest ? nawet tą najgorszą .....:bye: