Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale swoja drogą byłoby to zaj.....e zakończenie , gdybyś pod tą ostatnią fotką dopisała to zdanie .. W zasadzie nie planowałam ..... i

............... THE END.........

starring: Monika F.D.

PS. to by było dobre ale pierwszego kwietnia :lol2:

Edytowane przez doctor.jk
z.

Monia do kogo mam pisac skarge?

Dzisiaj mnie juz dobilo to co sie w szkole stalo. Amelia sie zle czula rano ale potem adam ja zawiozl na rekolekcje,najpierw do szkoly podjechal ale tam nie bylo dzieci potem ja zawiozl do kosciola gdzie byla tylko klasa 2, ale zostawil ja bo myslal, ze klasa sie za chwile zjawi, potem do zony kuzyna ktora pracuje w budynku szkoly zadzownila katechetka co ma robic z Amelia bo tylko ona byla z ich klasy a msza sie juz skonczyla. Okazalo sie, ze dzieci lataly samopas po szkole, nikt sie nimi nie zainteresowal, nikt ich nie zaprowadzil na rekolekcje - tak funkcjonuje ta szkola.

Markotko

Dzisiaj był w szkole sprawdzian kl.VI, więc bez względu na rekolekcje szkoła miała obowiązek zapewnić dzieciom opiekę. Powołaj się na art. 39 ust.1 pkt 5a ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty /j.t. Dz. U. z 2004 r. Nr 256, poz. 2572 ze zmianami/ oraz § 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu w sprawie bezpieczeństwa i higieny w publicznych i niepublicznych szkołach i placówkach /Dz. U. z 2003 r. Nr 6, poz. 69 ze zm./, wedle których dyrektor zapewnia bezpieczne i higieniczne warunki pobytu w szkole lub placówce. Ja bym napisała do dyrektora z prośbą o pisemną odpowiedź.

Doctor, naprawdę się z Tobą zgadzam :)

Będę okrutny :rolleyes:, i ci powiem że najwyższa pora zacząć pisać scenariusz pożegnania ,no bo przecież kończysz budowę :rolleyes:,a myślę że nie będziesz pisała 1555-ego postu na temat firanek, czy oldboi do drzwi, albo jakiegoś tam pstryczka elektryczka . Aaaaa jak bedzie ktoś Ci chciał zadać pytanie to zostaw nr. gg albo tel.:p Przecież jestes damą bez pożegnania nie odejdziesz ;)

ps. nie pokazuj wszystkiego do końca :bye:

Witaj Moniu!Ja jeszcze przez jakiś czas bez avatarka.Dziękuję oficjalnie za miłą korespondencję na priv.

Chyba nie mówisz poważnie ,żeby zakończyć dziennik?:eek:Ja tu dopiero rozkminiam co i jak,zaczyna się przecież najciekawsze...

Panie Doctorcu,co będziesz Pan czytał,jak Monia wpisze The End?:mad:

Witaj!

Śliczny saren Cię nawiedza, szkoda że użerają co ładniejsze krzaczki, bo można by pomyśleć o udomowieniu;)...

I łazieneczka pięknista Ci wyszła, ciekawi mnie bardzo żyrandol do niej... masz już plany???

I jeszcze o borówkach, bo czytałam że dyskutowałyście... musi ich chyba rosnąć kilka odmian, bo jakoś się zapylają, czy coś??? Tak kiedyś, gdzieś słyszałam :rolleyes:... no i do dwóch metrów dorastają :yes:... chyba znów się skuszę na allegro :wiggle:...

O, ja pierdzielę, ale się rozpisaliście ;)

Martuś - nie ma za co :) Ciekawa jestem jaką dostaniesz odpowiedź.

Doctorku, masz rację - nie będę pokazywać wszystkiego ;) Zresztą taki miałam zamiar :) Zakończenie będzie, pewnie w najbliższych dniach, bo i budowa ma się ku końcowi, a zostały same dokończenia wykończeń :lol2:

Aga, Aka - to prawda :)

Wusia - zaraz będą fotki, jeszcze nie kończę :)

Arctico - borówki powinny być min. 2, żeby owocowały - też tak słyszałam. Do dwóch metrów dorastają nieliczne odmiany, przynajmniej w naszych warunkach. Dziękuję za pochwały dit. łazienki. Żyrando już mam, tylko czeka na zawieszenie :)

Ewuniu - jeszcze tutaj pobędę - nie tak łatwo rozstać się z forum :wiggle: