Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia co Ty robisz ,że Cię nie ma? Kartony Cię przywaliły ,czy co?

Kto jak Kto, ale ty Beauty powinnaś wiedzieć co się robi po przeprowadzce .;)....Mogłabyś podpowiedzieć co teraz może robić Monia ...Se.? to może za długo, dzień, dwa, by chyba wystarczył , chociaż sam nie wiem , co Beuty ? EEEE ja myślę że Monika, tak tak Monika, żadna tam pani( bo to bardzo młoda osoba jest )ona poprostu niema dostępu do sieci :rolleyes: AAA ja mam do niej jeszcze jedno pytanie , normalne budowlane pytanie , jakby co:rolleyes:

Edytowane przez doctor.jk
z....

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, gratuluję :hug:

Ale pięknie u Ciebie, królewsko :rolleyes:

Róże doczekały się stałej opieki, zobaczysz, jak Ci się odwdzięczą za to w tym roku ;)

I.. przy okazji..

Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń :hug:

http://1.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/TIuuhecS9NI/AAAAAAAAIx4/exvSZSYV7P8/s1600/P8071121.JPG

Moniu wszystkiego najlepszego:) róże od Ciebie wypuszczają pędy jak szalone a ja myślałam że nic już z nich nie będzie po zimie i co dziwne Aloha która w zeszłym roku nie miała ani jednego żywego pędu jest cała w nowych pędach nie wiem co za cudo:)

:(:(Moniu ,bardzo mnie zmartwiłaś swoimi dolegliwościami.Myślałam ,że Twoja nieobecność na fm jest spowodowana brakiem netu ,a tu takie wiadomości??:(mam nadzieję ,że czujesz się już lepiej?porobili Ci chyba wszystkie badania?Dbaj o siebie ,dobra kobieto ,bo zdrowie jest najważniejsze...wiem coś o tym...:hug::hug:

Moniu, oszczędzaj się, zdrowie jest najważniejsze!!! Ale to przecież wiesz:D Mam nadzieję, że to tylko chwilowe wyczerpanie organizmu, w ostatnim czasie działałaś na naprawdę wysokich obrotach, wypoczniesz i wszystko będzie ok!!!

Myślę cieplutko o Tobie:hug::hug::hug:

:rolleyes: Witaj ... Wiedziałem ze nie mogłabys zostawić nas tu, czytających bez pożegnania :rolleyes: Ale teraz po tym co przeczytałem ,to sam nie wiem ,czy nie byłoby lepiej gdybyś to zrobiła 'z zimną krwią ' jak z powodu niskiego hb.we krwi ;) Jak by co, to przepraszam za swój żle dobrany potok słów, SORRRY Moniko ale uwazam że mamy podobny problem czyli...MAMY TENDENCJE DO UPORCZYWEGO PRZEJMOWANIA SIE PIERDOŁAMI ,i jednocześnie do braku zainteresowania sobą i sprawami mającymi decydować o swoim zdrowiu ;) ZDROWIA ŻYCZĘ i dobrego eeeeeeeee lekarza :rolleyes: Edytowane przez doctor.jk
z