Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za pochwały :)

Beatko, uchwyty zamówiłam w miejscowym sklepie, który sprowadził mi je z Kalwarii Zebrzydowskiej. Nie były drogie - za wszystkie zapłaciłam 40zł. Szafka jest już dwa tygodnie, ale nadal nie do użytku, bo czekamy na ten nieszczęsny blat. Oczekiwanie długie, ponieważ mimo zbrojenia granitu istnieje ryzyko pęknięcia, ponieważ jest b.mała odległość między brzegami umywalki i końcem blatu z przodu i z tyłu. Mam nadzieję, że jednak się z tym uporają i będzie dobrze. Tak sobie teraz myślę, że może mogłam wziąć grubszy 4cm blat, a nie 3cm, ale przekonywano mnie, że daje się 2-3cm na takie blaty. Trochę się martwię, bo spora cena tego blatu i gdyby tak miał za jakiś czas pęknąć ...Tfu, tfu...

A kaliny - uwielbiam je :) Mam już 5 krzewów tej kaliny i planuję jeszcze do przedniej części ogrodu - są niezwykle romantyczne, zwaszcza w zestawieniu z białymi i bladoróżowymi krzewuszkami kwitnącymi o tej samej porze.

Dawno mnie u Ciebie nie było... nie wiem jak to jest, im dłuższy biały dzień tym mniej czasu... gdzie się człowieku nie obejrzysz to trzeba garba nachylać i coś robić. Ale koniec narzekań!!!

Bardzo mnie zasmuciła Twoja niedyspozycja... mam nadzieję, że już lepiej:)... wiem jak cierpisz nie mając siły dłubać o ogrodzie... dobrze, że już mieszkacie w domku to chociaż oczy możesz cieszyć widokami :D i siły zbierać.

nie będę pisała, że łazienka suuuuper... nie lubię się powtarzać;)... ale super:yes::D

Aka - różyczki dopiero zaczynają kwitnienie, ale już co nieco robi się kolorowo w ogrodzie :) Wczoraj zaczęły się rozwijać kwiaty moich ukochanych piwonii ogrodowych - są wielkie, piękne i pachnące. Jak wszystkie rozkwitną, to będzie pachniało jakby się siedziało w środku kwiatu :lol2:

Agawi - ja też bardzo lubię ciemne meble :) A na ten blacik to już nie mogę się doczekać - bardzo nam brakuje umywalki w tej łazience.

Wu - borówki amerykańskie warto kupić, choćby ze względu na Piotrusia, ponieważ są b.zdrowe :)

Arctico, Gosiu - dziękuję :)

Martuś - dziękuję :) Jestem szczęśliwa mając osoby, na które można liczyć w razie niedyspozycji. Dziewczyny zaskoczyły mnie ogromnie. Nie mówiąc o tym, że codziennie któraś dostarcza mi słoik własnoręcznie kiszonego barszczu. To niesamowite, naprawdę. Chyba nawet się tego nie spodziewałam. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć - nieoniecznie w czasie choroby którejkolwiek. A co tam szkole? Udało się coś zdziałać?

Monia dawno u Ciebie nie byłam :oops:....ale to co ujrzały moje oczy dzisiaj to.... :jawdrop::jawdrop::jawdrop: PIĘKNIE....

Na temat trawertynu nie będę się wypowiadała ( bo sama mam ;) ) no dobrze napiszę..... jest CUDNY :yes: ale to wiemy..... i uwielbiamy ten kamyk :hug: zaimpregnowałaś już go ????? inaczej zapastowalaś ;) ????

I teraz meritum czyli ŁAZIENKA jednym słowem powaliła mnie na kolana, płytki i ta komoda....:jawdrop:... Całść rewelacyjnie reprezentuje się....

Idę jeszcze raz nacieszyć oczy....