Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takim razie yellow? Trochę za ciemny na kaszmir ale myślałam, że po prostu z takiego kawałka ;)

Sprawdziłam na zamówieniu - to kolor Shivakashi. Mam jeszcze zapisane w notatkach, że podobał mi się Kashmir Gold i Yellow Pink, które ewentualnie wezmę pod uwagę na blaty w kuchni. Ostatecznie jeszcze nie podjęłam decyzji. Shivakashi jest tak piękny w naturze, że nie wiem, czy nie będzie też w kuchni. Zobaczymy. Na razie najpilniejsze mamy do zrobienia dokończenie ocieplenia, zakup wielu drobiazgów, których brakuje, schody, które lada chwila będą montowane, reszta niezbędnych mebli i obawiam się, że kuchnia będzie jednak odwleczona w czasie. Na szczęście zabraliśmy meble z poprzedniej kuchni - całkiem dobre, bo mają zaledwie 3-4lata. Póki co przetrwamy, a nowa kuchnia zaczeka pewnie do jesieni i wtedy podejmę ostateczną decyzję co do blatów.

Niestety nie ma ta farba nazwy, ponieważ jest robiona bezpośrdenio u producenta farb na zamówienie. Bardzo możliwe, że znajdziesz tego typu farbę w jakimś sklepie, markecie. Nie jest tania, bo litr kosztował 60zł. Moja jest perłowa z poświatą złota, a w łazience mam białą perłę dodaną do farby Magnat (nazwy koloru niestety nie pamiętam).

Nie mam pojęcia i nawet o tym na razie nie myślę. Póki co skupiam się na sprawach zdrowotnych, odpoczynku, układaniu bibelotów w meblach i innych drobnych sprawach. Nie mam głowy do imprez, bo jeszcze od tygodnia poważnie pochorował się mój tato, więc w zasadzie sporą część czasu spędzamy na wizytach medycznych.

Nie wiem, czy mi poszło coś na wzrok, bo wstawiałam do dziennika same piwonie, a tymczasem dzisiaj zamiast jednego z kwiatów jest jeden co najmniej dziwny 'kwiat'. Czy Wy też widzicie faceta na tym zdjęciu? Jeśli tak, to znaczy, że ze mną wszystko OK, tylko pytanie - skąd się wziął ten gość w dzienniku i kto to taki?

http://i56.tinypic.com/i6jgow.jpg