Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niezła Ci się udała ta piwonia:eek::D Ja go nie znam :no:

Pięknieje Twój dworek i pewnie coraz wygodniej się mieszka, jak przybywa ciągle coś nowego.

Zdrowia i sił Ci życzę. U nas maj też upłynął pod znakiem szpitala.

Andulko a co sie dzialo?

czesc Monisiu, mam nadzieje ze z Twoim zdrowkiem ok

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moniu a ja jeszcze dopisze o ''chlopie'' na zdjeciu :) kilka miesiecy temu tez tak mialam w dzienniku. Zamiast zdjecia corki ktos mi wstawil zdjecie goscia z wasami. sprawdzilam na imageshack'u gdzie wgrywam zdjecia i tez tam go mialam. Pomyslalam ze ktos mi sie ''wlamal'' na konto i z przymruzeniem oka chcial pokazac ze potrafi to zrobic. Taki grzeczny haker chyba. Mysle ze u ciebie bylo podobnie...

Moniu, jeśli to prawda, co mówi doctorek, to przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:D:D:D [/url]

Agawi:p powiedz dlaczego niedowierzasz doctorkowi .Nie, nie żebym miał jakiś żal albo uraz do ciebie w tej kwestii, chodzi mi dlaczego :(Napisz proszę prawdę jak mnie postrzegasz , bo od tego bedzie zależało czy kiedykolwiek coś tu napiszę..... OK. AGA :yes: Mnie się wydaje ze niektóre panie widzą mnie jak jakiegoś trola , piepszonego pokemona który się im wpiepsza w świat kfffiatków firanek :( aa łasuchem też mnie jakaś zimna lady nazwała , i wcale to o jedzenie nie chodziło:lol2: będę wdzięczny jeśli odpiszesz , tylko bądź odważna :yes:

Edytowane przez doctor.jk
.

tylko nie "zimna lady":mad:

Moniu... sto lat!!!

dobra, wiem wiem skad ta Arctica, bo twój maż to Arctos :p tak!!! nieeee, a to wiem już nazwa wody mineralnej :lol2: Pisząc zimna niemiałem na myśli twojego temperamentu :yes:tylko twój zimny nick SOORRRRY

Edytowane przez doctor.jk
.