Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem...miałam tak samo zarówno z hydraulikiem, elektrykiem....i teraz z p. D od ogrodzenia...ręce można załamać...ale chyba fakt, że baba coś może wiedzieć wkurza tych chłopów najbardziej... :o

wiecie baba od garów będzie mi mówić co mam poprawić...no zgroza z tymi babami...kto dał im wogóle prawo wyjścia z domu, prawo do nauki, swobodnego wypowiadania się, chodzenia w spodniach....i wtrącania się w męskie sprawy!!! - to widziałam w oczach p.D podczas sobotniej kłótni... :evil:

Otóż to - właśnie dokłądnie to widzę w oczach tych wszystkich chłopów :lol: :lol: :lol: Nawet niektórym w tym zaskoczeniu czasami się wymsknie:

Fachowiec: "widzę, że Pani to się na tym zna :o . A gdzie Pani pracuje?".

Ja:"W szkole podstawowej".

Fachowiec: :o :o :o Yhmm :-?

To mi się bardzo podoba wtedy :lol: :lol: :lol:

Naszym kierownikiem budowy jest kobieta i wiele rzeczy robi za nas. Ale panowie słuchają się jej z wielkim szacunkiem.

o to jest właściwy kierunek zmian :lol: jesteśmy pilniejsze, dokładniejsze, spokojniejsze....i nie ma co ukrywać - ładniejsze !!!!

witam nową koleżankę... :lol:

Monia!Nie mogę się nadziwić tym stalowym ramom.Muszę się spytać o opinię kogoś bardziej mądrego w tych sprawach.(Pewnie jakiegoś faceta :lol: :lol: )Tak z ciekawości, piszesz,że macie duży dach (podstawa budynku 10 x 16)i ramy są konieczne.My też mamy czterospadowy na planie 10 x 20m i nikt nawet nie wspomniał o stali.Nawet nie mamy betonowych słupów.O co tu chodzi?