Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu, nie taki majątek wydałam na te deglezje - za dwie zapłaciłam 300zł, to chyba nie ma tragedii??

Aga - dziekuję. Daglezje kupiłam w szkółce drzew i krzewów :)

Doctorze - odbierz p.w.

Na forum jestem, czytam, ale pisać mi się czasami nie chce - wybaczcie.

Moniś, dopiero doczytałam, że schody taty mają kosztować 5tys.??? Z piaskowca? My w połowie listopada będziemy robić też z piaskowca, frontowy taras i schody i schody od tego bocznego na dole.... Czekamy z tym na pierwsze oznaki zimy, wtedy potanieją, ale raczej powinno się zamknąć w 3-4tys.

Myslę o takim kolorze:

http://www.frezowanie-piaskowca.pl/media/foto/642e92efb79421734881b53e1e1b18b6.jpg

http://www.frezowanie-piaskowca.pl/media/foto/c0c7c76d30bd3dcaefc96f40275bdc0a.jpg

http://budowa.com.pl/photoOffer/p/442817_p.jpg

U taty będą chyba kwadratowe? I nieduże, więc może spóbuj wycenić gdzie indziej ;) A jak nie to wyśle Ci z Lublina ;)

Moniu ,co tam słychać ?jak się mieszka?(głupie pytanie)

Eeee tam głupie:no: trochę trywialne , ale przecież chodzi o to aby zagadać :plepsze by było takie pytanie. Jak ci Moniu minął dzień??? , o czym był wczorajszy sen???, powiedz czy u Ciebie wszystko gra , albo opowiedz o czym chcesz :rolleyes: Moniko mamy czas , wiec szukaj słów , a my zamieniamy się w słuch :D

Edytowane przez doctor.jk
..

Moniu, myśle, że takie własnie proste to sama byś położyła. Po tym jak sama obłożyłaś tylne kolumny, to nawet jestem pewna!

Pewnie tak, ale trochę się bałam, że to z przodu i gdyby wyszło coś nierówno, to szkoda byłoby zniszczonego materiału i pracy. Jestem zadowolona, że zamówiłam gotowe. Fajnie wygladają. Podstawy mają ozdobne (kupione rok temu, betonowe) i w górnej części będą jeszcze głowice, ale również proste, jak z tyłu.

Zuzanko, Agawi - daglezje są pięknymi drzewami i wspaniale pachną. Namawiam Was na takie drzewa :)

Beauty - mieszka się świetnie! Ani trochę nie żałuję, że już tu jesteśmy.

Doctorku - Ciebie to jak zwykle humor się trzyma :) Co tu szukać słów - sprawa jest oczywista, że w nowym domku to zawsze fajnie :)