Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu przyszłam w sprawie tych kryształowych lamp. Mój model to Mariedal firmy Markslojd, rozmiar 40 cm i kosztuje ok. 800 zł, a większy ok 52 cm kosztuje prawie dwa razy tyle:bash: Nam do sypialni wystarczy mniejszy. Jest jeszcze model Rosedal z gorszymi kryształami- trochę tańszy ok. 600 zł.

Ten, który Ci się spodobał i mój widziałam osobiści w Leroy Merlin, mają chyba całą kolekcję Markslojda. Wszystkie są piękne:rolleyes: Tylko absolutnie nie kupuj w LM, bo drożyzna. Haberg kosztuje tam prawie 2000zł:mad:

http://www.leroymerlin.pl/produkty/zyrandol-haberg,1252649575,1287064718.html

Czy ty może doctorku w szkole pracujesz?jakieś takie masz tendencje do strofowania...:rolleyes:

A co do tego jak się Moni mieszka ,to byłam pewna ,że mieszka się jej super..bo jakże by inaczej...tak .... chciałam tylko zagadać ,bo jakoś Monia ostatnio ucichła;)

Beauty nie wiem co masz na myśli, myśląc o strofowaniu .Bo jeżeli jest to: pouczać, karcić, czynić naganę.:rolleyes:no to faktycznie mogłabyś przypuszczać że jestem nauczycielem , ale to bardzo ostrym złym belfrem :rolleyes:AAA jeżeli strofowanie uważasz jako pisanie wierszem To nie rozumie dlaczego przypuszczasz że jestem pracownikiem edukacij, Czyż oni tylko mogą być romantyczni :p Beauty Ja od razu byłem niemal (99%) pewny czymTY sie zajmujesz A gdy zobaczyłem twoje zdjęcie to już byłem pewny na 1000%że możesz wyrwać zęba , nawet bez znieczulenia :p

Aaaa kim ja jestemmm hmm? cholera zapomniałem :sick:

Edytowane przez doctor.jk
.

p Moniko wnerwi się Beauty ? bo przesadziłem trochę, chyba, :confused: A spać nie możesz bo ciągle w myślach urządzasz swój dom i ogród ..też mam tak samo , czy to zrobić tak, czy może siak:rolleyes:to jest trudne do wyleczenia to musi samo przejśc :p Edytowane przez doctor.jk
.

No masz chłopie szczęście...trafiłeś na mój dobry dzień;) atak sobie dumam ,że właściwie to chyba jakaś pomyłka z tym doctorem ,powinien być inspektor....śledczy:)

Beauty From yesterday i'm a lucky man ... Tak tak szczęściarzem , boooo , trafić w twój dobry dzień to bezcenne:p A gdyby to nie był twój dobry dzień , to cobyś powiedziała ?, czy też byś zabić chciała ? a gdybym cię w rekę ucałował i o wybaczenie prosił czy coś byś przeciw miała????????? :rolleyes:

Edytowane przez doctor.jk
.

Beauty From yesterday i'm a lucky man ... A gdyby to nie był twój dobry dzień , to cobyś powiedziała ?, czy też byś zabić chciała ?:

eee tam ,od razu zabić....skoro mnie już tak dobrze znasz ,to chyba zdążyłeś zauważyć ,że do aż tak groźnych kobiet yo ja nie należę:D

a gdybym cię w rekę ucałował i o wybaczenie prosił czy coś byś przeciw miała????????? :rolleyes:

drżałabym ,drżała.....:lol2::lol2:szczególnie w przypadku kiedy byś był młotkowym ,w fabryce z młotkiem szalał:lol2::lol2:oj doctorku dobrze znam tę piosenkę ,rozbawiłeś mnie....:lol2:sorki Monia za tę konwersację u Ciebie....

eee tam ,od razu zabić....skoro mnie już tak dobrze znasz ,to chyba zdążyłeś zauważyć ,że do aż tak groźnych kobiet yo ja nie należę:D

drżałabym ,drżała.....:lol2::lol2:szczególnie w przypadku kiedy byś był młotkowym ,w fabryce z młotkiem szalał:lol2::lol2:oj doctorku dobrze znam tę piosenkę ,rozbawiłeś mnie....:lol2:sorki Monia za tę konwersację u Ciebie....

Beauty przestańmy brnąć w dalsze wersy tej piosenki, Bo to dalej coś tak leci

A gdybym był krogulcem,

To co byś powiedziała ?

I gdybym przyszedł z teczką

Do łóżka i twego ciała?.........

Bo Ja do końca nie wiem czy lucky man ma tyle szczęścia żeby trafić w lepszy dzień twojego męża:rolleyes: