Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzie Ty widzisz ten wymiar pierwszej gałki? Ta druga jest widoczna z wymiarem, ale w pierwszej nie widzę.

Chyba jednak wolałabym tę pierwszą (wizualnie).

pierwsze wg mnie też jest ładniejszy;)

http://www.gamet.eu/files/produkty_zalaczniki/610-619/gr25_rys.jpg

http://www.gamet.eu/files/produkty_zalaczniki/610-619/gr25_rys.jpg

Aguś , Twój okap cicho pracuje ,bo mój wciąga rewelcyjnie ,ale trochę hałasuje prze to ,że rura "wydechowa " jest trochę załamana.pierwotnie kuchnia miała być w innym miejscu...

Beatko nasz też nie jest bardzo cichutki, ale dobrze wciąga i nic się nie osadza:) Ja nie wybrałam najdroższego modelu za coś ok. 2500zł, tylko trochę tańszy, z racji posiadania wentylacji mechanicznej. Może te droższe są bardziej ciche:yes:

Dzięki, dziewczyny. Już wczoraj stałam się właścicielką Faber inca maxi :) :) :) Ma niesamowitą wydajność jeśli chodzi o wciąganie - tak przynajmniej wynika z parametrów i z tego, co piszecie. U mnie też rura załamana, na dodatek przechodząca w dość wąską, więc pewnie będzie głośno, ale co mi tam... Ważne, żeby wilgoci w kuchni nie było i grzyba na ścianie.

Beatko, ogromnie dziękuję. Bardzo ładnie to wygląda. Zastanawiam się, czy może lepiej mogłam kupić ten mniejszy, jak u Ciebie ten okap. Ja kupiłam 72cm i teraz się zastanawiam, czy się to pomieści. Chodzi właśnie o te rzeźbione podpory ... U mnie są nieco węższe, mają 12cm szer., ale to też niemało.

Aga, dziękuję. Skoro tak zachwalacie, to musi być super.

Edytowane przez monia i marek

Podaję wymiary wieszaczka:

wys.92cm

szer.27cm

dł.60cm

Wymiary są w sam raz. Możesz najwyżej szerokość zrobić 30cm - będzie większy luz na grubsze ręczniki i wyjdzie Ci szersza półka dołem, którą można wykorzystać również wtedy na ręczniki. U mnie za wąska, ale ja nie potrzebowałam tam półeczki.

Na indukcji niestety się nie da i to jest chyba jej jedyny minus, jaki do tej pory zauważyłam. Póki mam maszynkę na prąd to nie ma kłopotu, ale chciałabym jej nie używać, a tu chyba się nie da. Tak sobie jeszcze myślę, że można by było uprażyć tę cebulę w maszynce do zapiekanek :lol2: