Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Moniu- ale gapa ze mnie nie zauważyłam, ze wróciłaś do swojej galerii:bash:

Pytki do łazienki BOSKIE- zapowiada się pięknie:D

W sprawie kinkietu, to odpowiedziałam Ci u vesi- znalazłam ciut podobny i poradziłam Ci zapytać MagdyZ- ona ma całe mnóstwo podobnych kinkiecików:yes: Wpadnij, to sobie poczytasz:)

Przepiękne wykończenie :D

Najgorsze w tym jest to gdy jakiś kolejny etap wykończony, to nie możesz w pełni cieszyć się tym cudem, który już masz tylko widzisz czego Ci brak :bash:

Najpierw brakuje zbyt wielu elementów by skupiać się na poszczególnych fragmentach :cool:

Hej Moniu- ale gapa ze mnie nie zauważyłam, ze wróciłaś do swojej galerii:bash:

Pytki do łazienki BOSKIE- zapowiada się pięknie:D

W sprawie kinkietu, to odpowiedziałam Ci u vesi- znalazłam ciut podobny i poradziłam Ci zapytać MagdyZ- ona ma całe mnóstwo podobnych kinkiecików:yes: Wpadnij, to sobie poczytasz:)

Witaj, Aga :)

Naisałam do MZ, ale strasznie długo czekam na odp. - chyba rzadko zagląda na pocztę elektr.

Monia ,patera piękna....a tę z ptaszkiem mam taką samą:D

Pozdrawiam sobotnio

No popatrz, mamy podobny gust :)

Sliczna ta paterka z ptaszkiem - była w dwóch rozmiarach, ale wzięłam mniejszą, choć wiem, że mniej praktyczna i nie za bardzo wykorzystam - raczej jako dekoracja.

Witam,

piękne kinkiety można dostać na lovelyhome.pl . Płytki do łazienki piękne!

Pozdrawiam :)

Zerknęłam na stronkę - mają te kinkiety, które spodobały mi się u Magdy Z., są tu nawet sporo tańsze, ale ... niedostępne póki co :(

Mimo wszystko b.dziękuję :)

Przepiękne wykończenie :D

Najgorsze w tym jest to gdy jakiś kolejny etap wykończony, to nie możesz w pełni cieszyć się tym cudem, który już masz tylko widzisz czego Ci brak :bash:

Najpierw brakuje zbyt wielu elementów by skupiać się na poszczególnych fragmentach :cool:

Dziękuję, Gosiu :)

Łuczki na żywo dużo lepiej się prezentują. Mój aparat po ostatnim upadku na beton robi słabe fotki, niestety :(

No popatrz, mamy podobny gust :)

Sliczna ta paterka z ptaszkiem - była w dwóch rozmiarach, ale wzięłam mniejszą, choć wiem, że mniej praktyczna i nie za bardzo wykorzystam - raczej jako dekoracja.

Ja tak sobie właśnie myślę ,ze fajnie będą wyglądały jajeczka wielkanocne...tak dla ozdoby:yes:

Łuczki prezentują się bardzo okazale ...:yes:doskonale harmonizują z całą resztą :yes:

Moniu liczę na Ciebie :D Byłam dziś w salonie i jeszcze raz na żywo obejrzałam sobie Parmę... i już mi się nie podoba :cool: tylko dekor nadal jest ok :lol2:

Gosiu, te płytki, o których pisałam to firma APE seria LordCollections. Niestety na zdjęciach nawet w 1/10 nie wyglądają tak ładnie jak na ekspozycji - u nas w salonie jest z nich zrobiona łazienka - śliczne są te płytki!!

U nas ta łazienka w kolorze czernego i ecru - cudeńko!

http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?p=1712893&sid=b7676b4eb18f8d106d5f5ef578e76528

• 3 weeks później...

Moniko ,aleś śliczny wianek wyczarowała!!!!same usta składają się do dmuchania na piórka..:Djajeczka przepiórcze gdzie kupiłaś? ,potrzebuję jeszcze aby rzucić do misy szklanej..

No ale jeszcze czekam na fotki efektów pracy fachowców:popcorn:

Pozdrawiam już coraz bardziej wiosennie!!:)

Moniu,

Wianek - PRZEPIĘKNY...taki wiosenny i wielkanocny...piękne detale wkomponowałaś :yes:

:) Dziękuję :) Moja dusza artystyczna nie daje spokoju, więc wyżywam się na ozdabianiu wianka i innych detali.

Pełno jajek, piórka perliczek i kilka kwiatków, a efekt lekki i wiosenny w przeciwieństwie do tego, co mamy za oknem. Ta pogoda mnie już dobija po prostu.

Moniko ,aleś śliczny wianek wyczarowała!!!!same usta składają się do dmuchania na piórka..:Djajeczka przepiórcze gdzie kupiłaś? ,potrzebuję jeszcze aby rzucić do misy szklanej..

No ale jeszcze czekam na fotki efektów pracy fachowców:popcorn:

Pozdrawiam już coraz bardziej wiosennie!!:)

Beatko, masz na myśli łazienkę na poddaszu, czy listwy?

Dziękuję za pochwałę wianuszka :)

Jajeczka kupiłam w miejscowej kwiaciarni :) Dużo ich tam trochę, ale przynajmniej świątecznie i wiosennie :wiggle:

Właśnie zabieram się za porządki (na razie nie wiem od czego zacząć :rolleyes: ), a od jutra dekoracje świąteczne, gotowanie, pieczenie itp...