Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Alania to istny wariat :) Jest szalona, z pewnością ma radosne ADHD i przekochaniutka :) Niezwykle inteligentna bestia, bardzo bystra iwesoła - ogonek kręci się Jej od samego świtu do czasu az nie zaśnie (w łóżku rzecz jasna :lol2: ) Uwielbiam Ją :rolleyes:

cudnie czytać takie posty.... ale wiesz fotkami nie pogardzę :lol:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tego kochana własnie Ci zazdroszczę ...konsekwencji...:yes:wszystko masz zaplanowane i dążysz konsekwentnie do realizacji...ale to ni e było by możliwe bez ogromnej wiedzy o roślinach.,którą posiadasz.:yes: Moniu już jest cudownie ,a jak skończysz, to co masz w zamiarze to będzie megacudnie!!spokojjnie zawodowo możesz zająć się projektowaniem...:hug:

Witaj Moniu. Jak mnie tu dawno nie było :o

Piękny ogród masz. Obserwowałam jak pięknieje a teraz jeszcze takie zmiany planujesz.

Przez Ciebie (;)) i mnie naszła ochota wreszcie uporządkować moje dwie rabaty bylinowe "radosnej twórczości". Nijak mi to jednak nie wychodzi.

Czytam u Ciebie i podziwiam, jak Ty sobie z tym dajesz radę ?

Myślę, że dopiero pełnia sezonuj pokaże czy zmiany poszły w dobrym kierunku, ale ja już jestem zadowolona. Obecny układ nieco uporządkował ogród, ułatwi też koszenie.

Jak daję radę? Lubię to )

Tego kochana własnie Ci zazdroszczę ...konsekwencji...:yes:wszystko masz zaplanowane i dążysz konsekwentnie do realizacji...ale to ni e było by możliwe bez ogromnej wiedzy o roślinach.,którą posiadasz.:yes: Moniu już jest cudownie ,a jak skończysz, to co masz w zamiarze to będzie megacudnie!!spokojjnie zawodowo możesz zająć się projektowaniem...:hug:

Dziękuję, Beatko :)

Ważna jest przede wszystkim konsekwencja w stylu, kolorystyce i gatunkach roślin :bye:

gratuluję pięknego przemyślanego ogrodu i domu!

Konsekwencja i wielka pieczołowitość w doborze dodatków, no i do tego nawet piesek starannie "uczesany". Elegancja w każdym calu. A u mnie już geodeta wyznaczył linie domu, tez w stylu dworkowym, więc będę pilnie wertować cały Twój dziennik Moniu, bo dużo pięknych rzeczy można u ciebie znaleźć. Nie mogę się zmobilizować by założyć dziennik na forum, ale może uda mi się wkleić fotkę;) budynek C_2.jpg

Pozdrawiam

Basia

Yuczko, Dardurdko, Mari, Basiu, Gosiu dziękuję za odwiedziny :)

Pozwólcie, że odpiszę Wam wspólnie w jednym poście - mam ogromny problem z komputerem lub FM - z trudem cokolwiek udaje mi się napisać - nie wchodzą litery, muszę je wklepywać po kilka razy,żeby napisać jakikolwiek wyraz. Dzieje się tak tylko na tym forum. Podobnie mam z p.w., więc e gniewajcie się, że odpisuję krótko i zdawkowo.

Dardurdko,

Donice są z betonu - mam już tego typu starsze donice przed domem. Chronos ma ładny wybór takich rzeczy. W sklepach nie spotkałam innych poza tandetnymi z białego chyba też betonu, ale paskudnie to wygląda. Te moje są z normalnego betonu z dodatkiem barwnika, który daje kolor piaskowca. Takie też będą słupy ogrodzeniowe, które mają stanąć przed domem za miesiąc :)

Basiu

- zachęcam do założenia dziennika - to sympatyczna przygoda :)

Gosiu - bodziszki kupowałam w doniczkach, ale one rosną jak chwasty - nawet z gołym korzonkiem przyjmą się na pewno. Bardzo je polecam na rabaty :)

http://info.wiara.pl/files/12/03/14/734093_050105a_HP05_34.jpg

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych

wypełnionych nadzieją budzącej się do życia

wiosny i wiarą w sens życia.

Pogody w sercu i radości płynącej z faktu

Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie

najbliższych osób

Edytowane przez Amtla

Moniu, ogród wygląda cudnie :) Zazdroszczę Ci tego etapu, kiedy wszystko się już tak rozrosło :) Zauważyłam że przemalowałaś pergole :) U mnie jednak będą w kolorze bieli, mam już projekt i może dzisiaj przyjedzie pan od kostki - nie mogę uwierzyć, że wreszcie coś drgnie :) Czekam na Twoje nowe wpisy, zdjęcia z Twojego ogrodu dają mi nadzieję :) No i czekam na postępy z ogrodzeniem!!! Zostawiam moje róże, aż wstyd się przyznać, tylko takie mam, ani jednego żywego krzaczka :(

http://1.bp.blogspot.com/-9yFb6EwyScs/U1JYXLUPMVI/AAAAAAAAA9M/elz5Hh7dG2A/s1600/DSC03291.JPG

http://1.bp.blogspot.com/-QaHPjgJeSJ4/U1JYfL4Og1I/AAAAAAAAA9U/alCu8-_OvWc/s1600/DSC03293.JPG