Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skabunia, możesz posadzić teraz, jeśli w ogrodniczym kupisz w doniczkach. Siać też można do doniczek wg instrukcji na opakowaniu i przechować w domu, a na wiosnę wsadzić do gruntu. Ja się nie bawiłam w sianie - kupiłam ok.15 doniczek z lawendą i wsadziłam, ale chyba taniej wychodzi sianie.

to ja etż wybueram opcję doniczkową :D ale dopiero jak będzie porzadek wokół domu.. :-?

dario uuu.. to już na pewno przekracza moje umiejętności.. cóż.. pozostaje mi tylko czekac do kolejnej rocznicy ślubu, aż mąż z eustomą przypędzi... albo i nie.. :wink: :wink:

może lepiej, żeby Ci kupił storczyka??

Do hodowli domowej, ale pielęgnacja jest prostsza i napewno storczyk nie jest jednoroczny, jak większość eustom :wink:

może lepiej, żeby Ci kupił storczyka??

Do hodowli domowej, ale pielęgnacja jest prostsza i napewno storczyk nie jest jednoroczny, jak większość eustom :wink:

nie nie.. bez eustomys ie nie obejdzie, bo ten kwiatek wpisał się na stałe w historię naszego małzeństwa :D niestety.. moje eustomy sa co najwyżej dwu-tygodniowe :cry:

ale w doniczkach też można kupić, tylko trzeba popytać po kwiaciarniach :wink:

napewno będą wtedy dłużej niż cięte :wink:

podejdź męża i podpowiedz, że musi dobrze poszukać... :wink:

ojj tak.. on z tych co ich trzeba porządnie podejść, żeby załapali, że kwiata wypada żonce przytaszczyć :D :D :D nie wiem czy to dla niego nie będzie za dużo :wink:

ja mojego własnie ustawiam pod kątem złotka..

za Dawidka dostałam pierścionek, więc i teraz by się przydał...

chyba działa, dziś coś ściemniał, czy nie wiem, jaki ma numer obrączki, bo jest za duża i chciał zmniejszyć sobie... :wink:

:lol: :lol: :lol:

już myślałam, że straciłam dar przekonywania najważniejszej osoby 8) :wink:

No wiesz, w dworku to się fortepian zmieści, ale w bloku nie ma szans. Piękny fortepian przeszedł mi koło nosa. Znajoma przeprowadzała się z kamienicy do bloków i musiała go sprzedać właśnie ze względu na brak miejsca. No cóż, u mnie tego miejsca też nie było za wiele i poszedł do obcych.

Problem w tym, że ostatnio nie grałam już baaardzo dawno, bo pianino sprzedałam, a lekcji z wykorzystaniem instrumentu nie prowadziłam od kilku lat :( Nie wiem czy coś jeszcze pamiętam :roll: No i marzy mi się ten fortepian lub chociaż pianino, żeby chociaż móc kolędy w święta zagrać :lol: :lol: