Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

po pierwsze uwielbiam tulipany

po drugie uwielbiam biale tulipany

po trzecie uwielbiam tulipany zielonokwiatowe

po czwarte ten jest boski

http://img74.imageshack.us/img74/4362/madonnagk1.jpg

po piate niedaleko pracy mam stragan z cebulkami i przytachalam do domu cala reklamowke wlasnie takich i jeszcze ich nie wsadzilam bo myslalam ze to na wiosne sie robi :oops: :oops:

po pierwsze uwielbiam tulipany

po drugie uwielbiam biale tulipany

po trzecie uwielbiam tulipany zielonokwiatowe

po czwarte ten jest boski

http://img74.imageshack.us/img74/4362/madonnagk1.jpg

po piate niedaleko pracy mam stragan z cebulkami i przytachalam do domu cala reklamowke wlasnie takich i jeszcze ich nie wsadzilam bo myslalam ze to na wiosne sie robi :oops: :oops:

Ten tulipan Madonna kupiłam akurat na allegro. Pięknie się zapowiada :roll:

no cudności....wiosna u Ciebie to będzie ogromny wybuch kwiatów...mam nadzieję, że i u mnie tak będzie czego nam życzę...

a moja trawa po tygodniu niestety nie daje jeszcze znaków zieleni....pewnie jej za zimno :cry: biedulka.....

kto mi powie ile tzreba czekać - 3-4 tygodnie od posiania?

Nituś po dwoch tygodniach beda pierwsze zdziebelka, zobaczysz jak beda cieszyc, a wyczytalam ze wrzesniowe trawniki sa najpiekniejsze i najmocniejsze

a ja nie zdaże :x

dzięki Ania....tylko czy jej nie jest zbyt zimno? :cry: ja wiem że to głupie rozczulacćsię nad trawą :o ale kurcze sa takie zimności, że zaczynam się martwić czy coś wogóle z tego będzie....bo słonka to ona ani raz jeszcze nie dostała...

no co Ty?

pewnie ze urosnie i slonce jej nie wypali :lol:

serio?

no to dobrze....bo jakoś tak ta pogoda niezbyt optymistycznie mnie nastraja do wszystkiego :-? chłopcy mie się rozchorowali i jeszcze ten dach....ech....jak chcę słonko...

Trawka urośnie, spokojnie, tylko trzeba będzie dłużej czekać niż latem - jak były upały, to już po tygodniu miałam cieniutką trawusię, a teraz trzeba czekać ok.3 tyg. :roll: :roll: :roll: Teraz jest o tyle lepiej, że odpada Ci podlewanie świeżo posianej trawki, co jest konieczne latem.

Trawka urośnie, spokojnie, tylko trzeba będzie dłużej czekać niż latem - jak były upały, to już po tygodniu miałam cieniutką trawusię, a teraz trzeba czekać ok.3 tyg. :roll: :roll: :roll: Teraz jest o tyle lepiej, że odpada Ci podlewanie świeżo posianej trawki, co jest konieczne latem.

choć tyle pożytku z tego deszczu :roll: