Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam wieczorową (nocną) porą :D :D :D

monia niesamowite te kafle :D :D :D oczywiście co do zieleni w pełni podzielam wasze zdanie.. twój dom będzie miał naprawdę niepowtarzalny klimat :D :D :D

no i dziecinstwo mi przypomnieliście ( ja tez z domu z piecami :D ).. rzeczywiście niedogodności sporo, ale do dziś pamiętam jak wróciłam zmarznieta z kuligu i oparłam zamarznięte stopy o nasz piecyk.. mmm.. tego uczucia nie zapomnę :D :D :D

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać i zmykam najpierw giełda staroci, a później jadę do mamy (ogrodu) wyszaleć się, będę w niedzielę wieczorkiem miłego weekkendu :D

Ja mam giełdę staroci najbliżej w Krakowie (co tydzień w niedzielę) lub trochę dalej, ale też szybko się jedzie, w Bytomiu (pierwszy piątek i sobota miesiąca). Wrocławska giełda kusi mnie ogromnie :roll: :roll: :roll: Kasiu co zamierzasz kupić??

Mam juz kawę od Kasi i tak sobie teraz krążę i mówię wszystkim dzień dobry....

zatem dzień dobry.....jest piękne słoneczko, dość ciepło i już trzeba wstać.... :lol: :lol:

Dzień dobry, Kasiu - nareszcie i u nas piękna pogoda, ale też okropna tragedia w mieście - pewnie słyszeliście o cysternie z gazem, która uderzyła w wiadukt w centrum Chrzanowa :roll: :roll: :(

Ja mam giełdę staroci najbliżej w Krakowie (co tydzień w niedzielę) lub trochę dalej, ale też szybko się jedzie, w Bytomiu (pierwszy piątek i sobota miesiąca).

Eh, to juz nie to samo co bylo kiedys tu w Krakowie, teraz ceny sa pod turystow i coraz rzadziej mozna trafic na nieskomercjalizowana staroc :)

A masz moze informacje o gieldzie w Siemianowicach? Bo ponoc tam miesci sie jakis olbrzymi komis w cudami wszelakimi. Planuje sie tam wybrac.

Tak, Anirac, nawet parę drobiazgów tam kupiłam :wink: Jedzie się b.prosto - z Krakowa A4 aż do Katowic, kierujesz się na centrum, główne rondo w centrum i na tym rondzie na Siemianowice. Jakiś kawałek dalej mijasz pętlę tramwajową, jedziesz dalej prosto i zaraz przy niedużej stacji paliw, po prawej stronie jest wielka tablica z napisem INTERKOMIS i tuż za tą stacją należy skręcić w prawo i droga doprowadzi Cię do Interkomisu. Dawno tam nie byłam, ale można czasami spotkać coś ciekawego, bo to kilkupoziomowa hala.

Jest również niedaleko giełda staroci w Dąbrowie Górniczej i tam też czasami bywam. W Krakowie, jak wspomniałaś, rzadko można coś fajnego, w dobrej cenie kupić.

Jedzie się b.prosto - z Krakowa A4 aż do Katowic, kierujesz się na centrum, główne rondo w centrum i na tym rondzie na Siemianowice. Jakiś kawałek dalej mijasz pętlę tramwajową, jedziesz dalej prosto i zaraz przy niedużej stacji paliw, po prawej stronie jest wielka tablica z napisem INTERKOMIS

Normalnie, kobieto - Ty to jesteś skarbnicą wiedzy. Nic ując, nic dodać - anioł po prostu :D

Jedzie się b.prosto - z Krakowa A4 aż do Katowic, kierujesz się na centrum, główne rondo w centrum i na tym rondzie na Siemianowice. Jakiś kawałek dalej mijasz pętlę tramwajową, jedziesz dalej prosto i zaraz przy niedużej stacji paliw, po prawej stronie jest wielka tablica z napisem INTERKOMIS

Normalnie, kobieto - Ty to jesteś skarbnicą wiedzy. Nic ując, nic dodać - anioł po prostu :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To kiedy się tam wybierasz?? Daj znać co kupiłaś :wink:

Wszystko już dobrze. Teraz tylko kierowca moze mieć niemałe kłopoty. Droga była dzisiaj przejezdna dla samochodów, tylko pociągi nadal wstrzymane, bo wiadukt musi być teraz przebadany :wink: Nareszcie wróciłaś z górskich wędrówek :D

tam chyba wiele osób było ewakuowanych przez jakiś czas? dobrze, że już po wszystkim

Przyszłam powiedzieć dzień dobry....

u nas katarów ciąg dalszy, pocieszam się tylko tym, że Bartuś już w przedszkolu....więc został tylko Maciej i ..........ja....ech ....

czy nie mogła by być złota, polska, ciepła i słoneczna jesień taka z babim latem.... :roll: :roll:

ok już nie marudzę - idę się dalej witać... :wink: tam będę marudzić... :lol: