Yatza 13.02.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Immergas Zeus Victrix 20 - kocioł kondensacyjny 24kW z wbudowanym zasobnikiem 54l, mam ofertę za 7000 z hakiem wraz z pogodówką.Podoba mi się to "cudo" na papierze, bo ma niską minimalną moc (4,7kW) i słyszałem dobre opinie o innych Immergas'ach mimo że to "włoszczyzna". Ma to działać w domu 148m2 p.u., 2 strefy, parter podłogówka, góra grzejniki, 2 łazienki (nad i obok kotłowni), osób max 4. Ma ktoś doświadczenia? Czy raczej wziąść z zasobnikiem 80 lub 120l osobno, choć poniżej 2000 drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andyto 25.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mnie również interesuje ten kocioł. Przyłączam się do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 25.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witammoge sprzedac ten kociol w cenie 6700 z 22% vatem z pgodowka i sonda zewnetrzna ( 5 lat gwarancji-faktura vat) ,przesylka ubezpieczona DHLCo do opini poszukajcie w wyszukiwarce - jeden z najlepszych ( osobiscie uwazam ,ze z tymi parametrami najlepszy - prawie zero usterek)polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 29.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Podbijam. Też zainteresowana jestem tym kotłem. Czy dla 4 osób lubiących się kąpac ten zasobnik 59 litrów jest wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Immergas Zeus Victrix 20 - kocioł kondensacyjny 24kW z wbudowanym zasobnikiem 54l, mam ofertę za 7000 z hakiem wraz z pogodówką. Podoba mi się to "cudo" na papierze, bo ma niską minimalną moc (4,7kW) i słyszałem dobre opinie o innych Immergas'ach mimo że to "włoszczyzna". Nie rozumiem niechęci do włoskiej techniki, robią bardzo dobre urządzenia. Ferrari i Lamborghini to też "włoszczyzna", a jakie znakomite konstrukcje inżynierskie. Korzystam co prawda z kotła Immergas Avio Maior, działa bez zarzutu, ale mogę też potwierdzić pozytywne opinie o kotłach Zeus Victrix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 29.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. Rozsądnie mówisz, choc Włosi są dla mnie raczej specami do wzornictwa... Jak tam gitarka? Widzę twoj awatar już od dobrych dwóch lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 30.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 witam.tą pojemnością zasobnika się nie przejmuj, jest on wykonany cały z kwasówki, wężownica też, możesz puszczać wodę przez cały dzień i nie zabraknie ponieważ kocioł jest w stenie grzać wodę na przepływie, wydatek wody nie pamiętam coś około 13l/min.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 30.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Czyli fajny kocołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzięki za szybką odpowiedź. Rozsądnie mówisz, choc Włosi są dla mnie raczej specami do wzornictwa... Jak tam gitarka? Widzę twoj awatar już od dobrych dwóch lat... Brzdąkam sobie czasem dla relaksu i ku pokrzepieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 30.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ferrari i Lamborghini to też "włoszczyzna", a jakie znakomite konstrukcje inżynierskie. Lamborghini niezawodne? To poczytaj tutaj: http://www.lambounfall.de/lamborghini_murcielago_crash.html Zresztą jak można porównywać kocioł do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts