pepi 17.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Popieram że ze ścianą K-G jest kłopot jeśli chodzi o wieszanie czegokolwiek. Ale nie ma tyle bałaganu przy murowaniu. My mieszkamy już na parterze i boje się, że wszystkie prace związane z tynkiem zapierniczą cały dół. Co poradzisz jeśli chodzi tynk. Słyszałem że można jakąś maszyną, tylko nie wiem czy ją wniosą na góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 17.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ja własnie rowniez dlatego chce stawiac sciany z promonto zeby nie syfic robiac tynki bo tez bede je stawiał po zamieszkaniu(narazie zalezy mi na czasie..i funduszach i zajełem sie dołem).przy robieniu gładzi nie ma tyle syfu co przy tynkach,ale pyłu nie da sie uniknac szlifujac potem gładz i nie wazne czy to bedzie na tynku czy na KG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 22.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 marcin_u JA będe zmuszony mieszać różne rodzaje ścian z powobu obciążenia. Przy budowie domu nie myśleliśmy o górze i stąd te problemy, że nie możemy postawić z tego co byśmy chcieli. Pewnie troche Ytonga, promonto i K-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dimka 22.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Hej, myślę, że dużo fajnych pomysłów znajdziesz tu: http://www.budowlany.pl/pl/poszycie_dachowe_i_konstrukcja.php?artid=10414Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 22.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jeśli nie chcesz non-stop słuchać tej samej muzyki, co Twoje dzieci, to silka. O ile strop pozwoli My mamy z silki, ze względu na dobre tłumienie dźwięków. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts