pawelurb 13.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam kominek obudowany w całości płtykami z cegły ręcznie formowanej , wygląda to jak surowa ściana z cegły , pod kominkiem chcę zrobić taki schodek , schodek wraz z fragmentem podlogi przed kominkiem chciałbym zrobić z jakiegoś innego materialu najchętniej kamienia , co by pasowało pod względem rodzaju kamienia i koloru do takiej surowej ściany z cegieł , na podłodze w salonie mam płytki beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 IMHO najlepiej pasowały będą te beżowe płytki, ale nie widziałem całości więc trudno radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 IMHO najlepiej pasowały będą te beżowe płytki, ale nie widziałem całości więc trudno radzić. Dokładnie. pawelurb umieść fotkę swojego kominka. Będzie łatwiej ludziom cos doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 13.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Może szarogłaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 może dobierz do koloru fugi w płytce ręcznie formowanej -jak beż to te płytki z salonu a jak szarość to jakiś szary kamień- gres szary? . ja tez mam ściany z takiej płytki i planuję normalne eqri w nieduże plamy? szarość w kuchni bo taka mi sie tam marzy.A tak przy okazji po ile płytka i jaka i ile płaciłeś za m2 ułożenia wraz z fugowaniem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam. Mój brat ma podobny kominek. Na posadzce ma kamien naturalny Rosso Verona i troche .Travertino Rosso Persiano Obudowa w koło kominka ma byc z beżowego Botticino Semiclassico Ma wyjść fajnie a jak bedzie zobaczymy jak bedzie juz gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 14.02.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 może dobierz do koloru fugi w płytce ręcznie formowanej -jak beż to te płytki z salonu a jak szarość to jakiś szary kamień- gres szary? . ja tez mam ściany z takiej płytki i planuję normalne eqri w nieduże plamy? szarość w kuchni bo taka mi sie tam marzy. A tak przy okazji po ile płytka i jaka i ile płaciłeś za m2 ułożenia wraz z fugowaniem/ za płytki zapłaciłem 1.800 zł. za 6,5 m kw. razem z narożnikami , mam zamiar zrobbić to sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja kupowałam tu http://www.kmk-klinkier.pl , płytka prosta za 1,6 katowa 3,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts