oorbus 26.02.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam, Nasza Adela właśnie jest na stole operacyjnym i podlega wycinaniu życie sprawiło, że nie zostanę Frankensteinem. cieszycie się? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 26.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 CIESZYMY jestem pod wrażeniem mam nadzieje że jesteś i zostaniesz "po właściwej stronie" Ps. A jak z jajkami trójkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.02.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Udaje nam się kupować tylko 2.nawet w naszym sklepie wiejskim mają 3.1 to nie wiem, czy w ogóle są w handlu... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To zdradź gdzie te trójki kupujesz, bo ja mam notorycznie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.02.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 3 są w każdym sklepie/markecie. to jest właśnie kod chowu klatkowego.2 - ściółkowy1 - wolno wybiegowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja wiem co to są te kody. chciałam zapytać gdzie dwójki kupujesz a się zamotałam i zapytałam o trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam, Nasza Adela właśnie jest na stole operacyjnym i podlega wycinaniu życie sprawiło, że nie zostanę Frankensteinem. cieszycie się? Pozdro Cieszymy ( nie z wycinania jako takiego oczywiscie) Szybkiego powrotu do zdrowia zycze suni. Co do jajek kiedys byl taki watek : http://forum.muratordom.pl/czy-sprawdzacie-kody-na-jajkach,t91003.htm?highlight=kody%20jajkach niestety ja nie mam w okolicy zadnych jajek ktore nie byly by 3 musialabym po bazarach jakis jezdzic - w warszawskich sklepach nie uwidisz (nawet w zdrowej zywnosci ostatnio bylo tylko 3) wiec bardzo mało jem - jak raz na 2-3 miesiace jedno to swieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT 26.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam, Nasza Adela właśnie jest na stole operacyjnym i podlega wycinaniu życie sprawiło, że nie zostanę Frankensteinem. cieszycie się? Pozdro A ja się nie cieszę tylko trzymam kciuki za pomyślność zabiegu i szybką rekonwalescencję. Nie wiem co to za ,,życie" sprawiło mam nadzieję, że nie żadna groźna choroba. Daj znać co z sunią. wygląda na to, że jestem szczęściarą bo jem jajka od kurek biegających sobie luzem u rolnika na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 27.02.2008 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 wreszcie ranek!!! Adela wybudziła się z narkozy dość wcześnie. biedna skamlała prawie całą noc. nie wiedziała co się z nią dzieje. teraz ma fartuch założony. a życie to zapalenie. próbowaliśmy antybiotykami ale nie dało rezultatów. i chce wychodzić na 3 kropelki siku... tak więc rekonwalestencji ciąg dalszy. Zielona, zawsze wiedziałem, że WAWA to prowincja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 27.02.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ciesze się i trzymam kciuki za szybkie dojście do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 U mnie we wiosce (w sklepie) są jajka z 2. W dużych sklepach w Ol. nie zawsze. Ale znalazłam i z 0 - tylko dużo droższe.oorbus mam nadzieję, że z Adelą będzie OK. Moja starsza też miała sterylkę dopiero po ropomaciczu i to dość paskudnym (0 objawów, przypadkiem wykryte) i pięknie wyzdrowiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 oorbus, pilnujcie suki ok 8 doby po zabiegu (kolnierz, fartuszek) wtedy kiedy się rana goi i swędzi. (przejrzyj 2 str, wątku Przygarnę husky, ale?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 oorbus, pilnujcie suki ok 8 doby po zabiegu (kolnierz, fartuszek) wtedy kiedy się rana goi i swędzi. (przejrzyj 2 str, wątku Przygarnę husky, ale?) Warto juz od 4-go dnia pilnować, mój pies byl po operacji (nie sterylka akurat) bardzo grzeczny i spokojny i nieoczekiwanie na 4 dzien rozwalił sobie szwy. Wetka mówiła (jak juz z ta rozwaloną raną poleciałam), że wtedy własnie zaczyna swędzieć. Mój pies mial koszulke, ale sobie ja bez problemu porozrywał. Potem chodził w kołnierzu - marudził strasznie ale lajf is brutal, nie mozna ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts