RURKA 13.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam,mam zamiar zakupiś kanapę ze skóry w Ikei, model Klippan czy jakoś tak. nie wiem czy warto. może ktoś z forumowiczów ma w użytkowaniu i sobie chwali bądź też żałuje zakupu? Jesli to możliwe prosze o opinie. a może coś wartego polecenia.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 14.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Także czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RURKA 21.02.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Widzę że nikt nie kozysta z takich dobrodziejstw Ikeii, tylko czy brak opini świadczy o tym , a może o tym, że kanapa ma jakieś wady, no ale cóż ktoś musi być pierwszy- kupuje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie mam kanapy z Ikei tylko z salonu KLER i wiesz co -nigdy więcej skory w domu-dobra jest w poczekalni, gabinetach - tam gdzie ludzie w ubraniach siedzą. Skora jest zimą, późną jesienią i wczesna wiosną ZIMNA i nieprzyjemna w dotyku. Latem muszę być ubrana by usiąść na wersalce - by sie do niej nie przykleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuka 23.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Na temat skórzanej sofy z IKEI troszkę było tutaj: http://forum.muratordom.pl/wybor-sofy-skorzanej,t117349.htm ale chyba Ciebie interesuje inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RURKA 23.02.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 dzieki za info. każda rada zawsze w cenie pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts