Kogutos 13.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czy ktoś już robił na własną rękę bramę wjazdową na posesję "przesuwaną" ???Z trójkątem na boku to samonośna ??? a cała prostokątna na prowadnicy ???Czy coś pokręciłem? Jest ktoś taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.02.2008 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Kogutos!!!! Bój sie Boga! Taki fachman pyta o takie detale????????? Jak sie nie obrazisz to Ci wyśle na priv linka taniego i niezłego którego sam zastosowałem. Z częściami od Poloneza....- No chyba że to dla Ciebie nie do wiary i za tanie rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.02.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Kogutos!!!! Bój sie Boga! Taki fachman pyta o takie detale????????? Jak sie nie obrazisz to Ci wyśle na priv linka taniego i niezłego którego sam zastosowałem. Z częściami od Poloneza....- No chyba że to dla Ciebie nie do wiary i za tanie rozwiązanie.... Będziesz chodził za mną i próbował sie odgryźć za te bzdury co popisałeś ??? Jestem człowiek co nie boi sie pracy, więc jeśli dam rade to będę próbował, taki wiesz jakby guru buhahaha bobik nie denerwuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 14.02.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Czy ktoś już robił na własną rękę bramę wjazdową na posesję "przesuwaną" ??? Z trójkątem na boku to samonośna ??? a cała prostokątna na prowadnicy ??? Czy coś pokręciłem? Jest ktoś taki ? Na własną rękę zrobiłem już wiele bram Trójkąt z boku to samonośna, ale niekoniecznie musi być trójkąt. Może być cała prostokątna. Zwykle jednak jest tak jak piszesz. Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania to pisz. postaram się odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.02.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Fajnie Chodzi mi dokładniej o to jak zrobić bramę prostokątną na rolkach (chodź nie koniecznie) o świetle 3,8. nie chcę robić z trójkątem ponieważ przy otwarciu bramy będzie mi zachodzić na furtkę. Jak zrobić umocowanie u góry bramy żeby mi ona nie latała przód i tył. Czy mógłbyś wstawić jakiś rysunek takiej bramy. ps. Problemu by nie było gdyby nie to że wypełnienie to sztachety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 14.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Fajnie Chodzi mi dokładniej o to jak zrobić bramę prostokątną na rolkach (chodź nie koniecznie) o świetle 3,8. nie chcę robić z trójkątem ponieważ przy otwarciu bramy będzie mi zachodzić na furtkę. Jak zrobić umocowanie u góry bramy żeby mi ona nie latała przód i tył. Czy mógłbyś wstawić jakiś rysunek takiej bramy. ps. Problemu by nie było gdyby nie to że wypełnienie to sztachety Od strony wewnętrznej mocujesz do ramy ceownik, w którym będzie się obracała rolka prowadząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.02.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Właśnie niedawno podpatrzyłem sobie jak to jest zrobione na tych bramach i tak jak mówisz. Powiedz mi ile "średnio" mi wyjdzie na materiał takiej bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 14.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Właśnie niedawno podpatrzyłem sobie jak to jest zrobione na tych bramach i tak jak mówisz. Powiedz mi ile "średnio" mi wyjdzie na materiał takiej bramy Bez napędu do 1000zł (około). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 14.02.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hmm czyli zysk jak u mnie to około 1100zł przy własnej robocie Czy masz może jakiś schemat takiej bramy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.02.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hmm czyli zysk jak u mnie to około 1100zł przy własnej robocie Czy masz może jakiś schemat takiej bramy ??? Wysłałem info na priva. Gdybyś miał więcej pytań to śmiało wal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 15.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hmm czyli zysk jak u mnie to około 1100zł przy własnej robocie Czy masz może jakiś schemat takiej bramy ??? Wysłałem info na priva. Gdybyś miał więcej pytań to śmiało wal. a ja tez mógłbym prosić o schemat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beano2 15.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WITAM. CZY JA TEŻ MOGĘ SIĘ 'UŚMIECHNĄĆ' I PROSIĆ O SCHEMAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 18.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja również podłączam się do prośby o schemat bramy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 18.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobra to ja też proszę o schemat bo będę już niebawem walczył z moim płotem i wjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 18.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zbigmor,a może wrzuć to po prostu na ten wątek, bo widzę, ze będziesz musiał (jak będziesz chciał oczywiście) wysłać ze 200 wiadomości.A jak by co, to ja też chcę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 18.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zbigmor, a może wrzuć to po prostu na ten wątek, bo widzę, ze będziesz musiał (jak będziesz chciał oczywiście) wysłać ze 200 wiadomości. A jak by co, to ja też chcę. Dzięki Popieram, ale jak by co, to ja tez poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 18.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja też bym prosił o taki schemacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 20.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 podciągam temacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts