Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komfortowy dla rodzinki

Recommended Posts

Ciężko się wkleja zdjęcia ,coś mi komputer strasznie "muli" ale spróbuje pokazać zmiany z kamienia, po zrobieniu tynków na innych ścianach ,kamienia zrobiło się za dużo i salon wydawał się ciasny,Zmieniliśmy na prostą bryłę.

http://images25.fotosik.pl/281/8121826925fc2df1.jpg

• Odpowiedzi 221
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od dłuższego czasu nic specjalnego się nie dzieje :o Dzisiaj mąż z sąsiadami utwardzali ziemię bo jutro ma być robiona droga dojazdowa do naszych domów (asfalt) Pomalowany jest garaż i kotłownia ,w sumie to dół mamy skończony ,czekamy tylko na meble ,które w pierwszej wersji miały być już tydzień temu ,ale pani powiadomiła nas ,że musimy poczekać jeszcze ok.3tygodni :evil: Nie interweniowałam zbytnio gdyż i tak opóźniają się prace na poddaszu ,pan który obiecał nam wykończyć górę najprawdopodobniej ma jeszcze kilka innych zleceń bo pojawia się u nas co drugi dzień :evil: :evil: I tak właśnie wygląda nasze "wykańczanie"!!!

Byliśmy zapłacić za długo oczekiwany wypoczynek :D Kolor OK,wymiary chyba też,fason jak najbardziej tylko strony narożnika się nie zgadzały :evil: Dwa miesiące czekania :evil: "to jakaś masakra jest" Ale to nic bo okazał się mało wygodny i dość mały.Byliśmy oczywiście wściekli, bo nie uśmiechało nam się czekać następne dwa miesiące .Wybraliśmy inny, też z ETAPU i chyba nie ma tego złego co by ........ bo myślę ,że będzie wygodniejszy :lol: :wink: