Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Komfortowy dla mojej rodzinki

Recommended Posts

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Bardzo ładne wnętrza gratulacje właścicielom

Ma prośbę o zdjęcie kominka z przodu jestem na etapie wyboru nie mogę się zdecydować czy kupić wkład z dwiema szybami czy z trzema a może n :oops: normalny z jedną

Mam na jednej ścianie płytki kamieniopodobne i może bym dała je na kominek tylko jest jeden problem bo też mam takie płytki w kuchni i nie wiem czy nie będzie tego za dużo kuchnia jest za salonem oddzielona właśnie kominkiem Jeśli można proszę również o radę

Pozdrowienia

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik42022.htm

• Odpowiedzi 537
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ilona dokładnie nie pamiętam mają ok 3,5m ale zmierzę i następnym razem podam dokładne wymiary ,a cennik jest na stronie "Włoszczowej" bi ja płaciłam za wszyskie razem taką miałam wycenę.Pozdrawiam

O kurcze to sporo, u mnie w projekcie mam tylko jedno tak duże okno ale ono ma 3m i zastanawiam się czy na obok ścianie nie zrobić drugiego . Strasznie mi się podobają takie przeszklenia jednak obawiam się że przy dwóch tak dużych oknach będę musiała zastosować grzejniki w podłodze a słyszałam że to dość duża inwestycja. Proszę napisz jak to u ciebie wygląda, czy musiałaś zastosować takie grzejniki? Jeśli tak to czy przy wszystkich oknach ( chodzi mi tylko o te duże)?

Mamy grzejniki podłogowe ,ale moim zdaniem wystarczy sama podłogówka,nie znam się na tym ale podłoga daje takie ciepło i moim zdaniem było by OK

mój teść, inzynier, którego to chleb powszedni mówi, że nie. My będziemy miec Komfortowego II i będziemy mieć podobnie grzejnik kanałowy (choć teśc odradzał, radził zwykły niski pod oknem, nie wyobrażam sobie :wink: ) i jeden grzejnik na ścianie ozdobny (tam gdzie gabinet).

Poza tym Inwestorka, co tu dużo mówić RE_WE-LAC-JA!!!!!!!!!

Trotek, moim zdaniem sypialnie mogły być ze 2m2 większe, ale okaze się w praktyce, my na razie mamy stan zamknięty.

Witam,

Strasznie się ciesze że do Ciebie trafiłam. Masz pięknie urządzony dom, no a te przeszklenia....mmmmmmmmmiodzio. Cieszę się tymbardziej że jesteśmy z tych samych okolic więc -jeśli pozwolisz-skorzytsam z Twojego doświadczenia. Bardzo spodobały mi się płytki, które ty położyłaś w kotłowni i garażu, tzn te:

http://images32.fotosik.pl/403/20b52f8cb3bfd7a9.jpg

czy mogłabyś mi powiedzieć jaka jest ich nazwa? (wiem tylko że sa z Paradyża-przekopałam ich stronkę ale nie znalazłam :( ), gdzie je kupiłaś i nieśmiało jeszcze zapytam o cenę....

aaaaaaaaaaaaa no i wydaje mi się że na nich nie widać tak brudu, mam rację? Jak sie ogólnie sprawują (mycie),. jesteś z nich zadowolona?

przepraszam że zawalam Cię tymi pytaniami ale zapowiedziałaś koniec swojej relacji i nie wiem kiedy zajrzysz tu następnym razem...

a miałam nieśmiało podpowiedzieć o roletkach "duetkach", a tu patrzę i co widzę :o już są.Myślę,że to trafiony wybór.Moje sprawdzają się świetnie,bo tak w ogóle to najbardziej potrzeba zatkać "sam dół",a każde inne zasłaniają tylko niebo :wink:

pozdrawiam serdecznie i dziękuję za "kawkowe zaproszenie".Może kiedyś bliżej lata jak już ugościcie tabuny odwiedzających zajrzę i ja :oops:

zresztą do mnie też niedaleczko i też zapraszam :p

Dorga inwestorko71,

Wow! Jestesmy pod wielkim wrazeniem waszego domu. Kilka dni temu natknelismy sie na pracownie mg projekt i znalezlismy projekt jakiego tak dlugo szukalismy- Komfortowy 2. Po zobaczeniu waszych zdjec jestesmy juz na 100 procent pewni ze komfortowy to dobry wybor! Urzadzenie waszego domu bardzo nam sie podoba, serdecznie gratulujemy dobrego gustu. Chcielibysmy wstawic 4 okna dachowe w pustce nad salonem i zastawiamy sie czy sie zmieszcza. Bardzo chetnie zobaczylibysmy zdjecie duzej lazienki, pustki nad salonem i frontu. Jeszcze raz gratulujemy pieknego domu i serdecznie pozdrawiamy.

przepraszam,że odpowiadam w wątku INWESTORKI.Wydaje mi się,że w salonie ma rolety żaluzjowe drewniane, a te "duetki",które widać w kuchennym ja np. zamawiałam w kieleckiej firmie o nazwie SUNFLEX.Wydają się identyczne jak moje więc może INWESTORKA też ma z tego samego źródła :wink:

pewno wkrótce się wyjaśni...

przegladalam ponownie Twoj dziennik i mam prosbe, czy mozesz wstawic zdjecie gotowego juz ogrodzenia, ciekawa jestem jak to wyszlo, bo nie masz ogrodzonego wejscia i wjazdu. No i nie wkleilas zdjecia szarej lazienki z wanna, wiec jesli to nie problem to tez chetmie zobacze.

Mozesz napisac mi nazwe i producenta plytek lazienkowych szarych i kamienia jaki masz w salonie i na zewnatrz domku. Pozdrawiam magda.

p.s. mam nadzieje, ze pokazesz jeszcze zdjecia z zaslonkami.

Ja też jestem ciekawa jak wygląda front twojego ślicznego domku :)

KOchani moi!!!!!! :D :D :D Dzięuję Wam bardzo za ochy i achy ,bardzo mnie cieszą :oops: :D :D

Dużo jest pytan o moje roletki .Aszka dzielnie i trafnie zastąpiła mnie w odpowiedzi ,bo zamawiałam je dokładnie w firmie o której pisała .Naprawdę polecam bo są świetne :lol:

Podaje zainteresowanym adres

http://www.sunflex.pl/index.php?page=plisy_galeria

Kurczę już po wszystkim prawie - jak się z tym czujesz? :D

Nie wiem czy już było o tym, ale co masz na blacie w kuchni? A nad blatem to mdf ten sam co na frontach? Nie syfi się?

Dorcia kamień spadł mi z serca to jakby jeden problem mniej :lol: Naprawdę nikomu nie zazdroszcze podejmowania decyzji i szukania mebli dywanów itp.To jest fajne jak nie ma ograniczonych środków finansowych i wszystko jest dostępne.Tak niestety nie jest :x

Nad blatem mam popielate szkło "nie syfi się" wcale łatwe do mycia i płyta mdf lakier tez nie sprawia żadnego kłopotu Pozdrawiam

Dorga inwestorko71,

Wow! Jestesmy pod wielkim wrazeniem waszego domu. Kilka dni temu natknelismy sie na pracownie mg projekt i znalezlismy projekt jakiego tak dlugo szukalismy- Komfortowy 2. Po zobaczeniu waszych zdjec jestesmy juz na 100 procent pewni ze komfortowy to dobry wybor! Urzadzenie waszego domu bardzo nam sie podoba, serdecznie gratulujemy dobrego gustu. Chcielibysmy wstawic 4 okna dachowe w pustce nad salonem i zastawiamy sie czy sie zmieszcza. Bardzo chetnie zobaczylibysmy zdjecie duzej lazienki, pustki nad salonem i frontu. Jeszcze raz gratulujemy pieknego domu i serdecznie pozdrawiamy.

Dziękuję bardzo.Dom jest naprawdę fajny

Mam ograniczony dostęp do internetu ale postaram się wkleić kilka fotek ale dopiero w przyszłym tygodniu Pozdrawiam